Online-program for September

Online-program for September

En veldig uvanlig sommer nærmer seg slutten! Vi håper du har klart å glede deg over det til tross for begrensningene og utfordringene. Vi her med deg og klare for en ny måned med fantastiske økter på nettet for å hjelpe deg med å ta din slektsforskning til neste nivå!

Våre live-økter presenterer toppeksperter innen slektsforskning, familiehistorie og DNA, og du kan stille spørsmål og samhandle med foreleserne på direkten. Og hvis du kan du ikke kan komme deg til live-begivenhetene, kan du likevel glede deg over alle innspilte FB Live-økter i Video-delen på MyHeritage sin Facebook-side.

Facebook Live Sessions

Det er ingen forhåndsregistrering for disse øktene. Du kan følge dem direkte fra vår Facebook-side. Bare besøk siden når økten er planlagt å starte og se etter en direkte videosending øverst i feeden. Du vil kunne stille spørsmål i kommentarfeltet, og gjesten vår svarer på et utvalg av dem direkte.

  1. September, kl 2000

Emne: DNA Q&A

Gjest: Diahan Southard

Beskrivelse: Diahan Southard, grunnlegger av DNA-guiden din, vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål om å tolke DNA-resultater.

  1. September, kl 2000

Emne: Essential Habits for Becoming a Better Genealogist

Gjester: Diana Elder og Nicole Dyer

Beskrivelse: Nøyaktig, grundig slektsforskning handler om gode vaner. I denne økten vil duoen Diana Elder og Nicole Dyer som er mor og datter og grunnleggere av FamilyLocket.com, vise deg hvilke viktige vaner som vil hjelpe deg å bli en bedre forsker.

  1. September, kl 2000

Emne: School Days and Your Ancestors: Researching in School Records

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker som er arkivleder og offentlig historiker, vil vise deg hvordan du kan finne fascinerende informasjon om dine forfedre i skoledokumenter.

  1. September, kl 1500

Emne: You Use WHAT for Your Genealogy?!

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slektsforskerekspert og pedagog Thomas MacEntee vil vise deg noen av de mindre konvensjonelle ressursene du kan benytte deg av i din slektsforskning.

  1. September, kl 1300

Emne: Hints and Tips for British Research Using MyHeritage

Gjest: Caroline Gurney

Beskrivelse: Bristol-basert slektsforsker og historieforsker Caroline Gurney vil gi deg spesielle triks og tips for å undersøke dine britiske forfedre på MyHeritage.

  1. September, kl 2000

Emne: Working with Different Family Tree Views on MyHeritage

Gjest: Uri Gonen

Beskrivelse: Uri Gonen, Senior VP of Product Management, vil vise deg hvordan du bruker de fire forskjellig trevisningene på MyHeritage for å få mest mulig ut av de hver enkelt visning sine unike egenskaper.

Ask the Expert Sessions

Webinarene med vår slekts-ekspert Daniel Horowitz dekker et bredt spekter av emner. Øktene er gratis, men registrering er nødvendig. Bare klikk på lenken ved økten du vil delta på nedenfor for å registrere deg.

  1. September, kl 1900

Emne: Open Mic: Ask Your Questions About MyHeritage

Beskrivelse: Vær klar til å SNAKKE, for Daniel Horowitz åpner mikrofonen din for å høre dine spørsmål og svare på dem direkte. Send gjerne spørsmål på forhånd ved påmelding.

Her kan du registere deg til Open Mic: Ask Your Questions About MyHeritage.

  1. September, kl 1900

Emne: Set the Record Straight: How to Report Errors in MyHeritage Records

Beskrivelse: Har du noen gang kommet over et dokument med feil informasjon? På MyHeritage kan du rapportere feile og komme med forslag til å fikse den. Lær hvordan du gjør det i denne økten.

Her kan du registere deg til Set the Record Straight: How to Report Errors in MyHeritage Records.

  1. September, kl 1900

Emne: FTB vs. Web: Which Do I Need? Which Is Best?

Beskrivelse: Både vår offline programvare Family Tree Builder og det elektroniske treet på MyHeritage har fordeler og ulemper. Lær hvordan du finner det alternativet som fungerer best for deg.

Her kan du registere deg til FTB vs. Web: Which Do I Need? Which Is Best?

  1. September, kl 1900

Emne: Hidden Treasures on MyHeritage: Yearbooks

Beskrivelse: Årbøker er en undervurdert ressurs som kan gi mange detaljer om våre forfedres liv. Lær hvordan du får mest mulig ut av denne mindre kjente, men svært verdifulle samlingen på MyHeritage.

 Her kan du registere deg til Hidden Treasures on MyHeritage: Yearbooks.

Vi gleder oss til å ha deg med!

Stikkord: Facebook Livesonlineonline sessionswebinars