Gratis tilgang til MyHeritage fotoverktøy til 5. februar

Gratis tilgang til MyHeritage fotoverktøy til 5. februar

Som tilbyder av verdens største platform for å jobbe med historiske bilder, oppgraderer vi i MyHeritage kontinuerlig verktøyene vi tilbyr for å forbedre bildene dine. Senest, oppgraderte vi Fotoreparereren, som er en funksjon under MyHeritage In Color™. Denne funksjonen gjenoppretter nyansene i falmede fargebilder.

For å markere det tilbyr vi GRATIS og ubegrenset bruk av MyHeritage In Color™, Fotoforbedrer, og Fotoreparerer, fra i dag, 25. januar til 5. februar 2022! 

Forbedre bildene dine

MyHeritage sine fotofunksjoner gjør så du kan mimre og skape en dypere forbindelse til familiehistorien din.

  • Photo Repair: fixes scratches and creases in photos
  • MyHeritage In Color™: fargelegger svart-hvitt-bilder og gjenoppretter farger i falmede fargebilder
  • Fotoforbedrer: gjør uskarpe ansikter skarpe

Vanligvis kan du bare forbedre et begrenset antall bilder gratis hvis du ikke har Komplette abonnement. Vi gir ubegrenset tilgang til betalende abonnenter. I løpet av denne perioden kan du kunne reparere, fargelegge og forbedre så mange bilder du vil.

Slik bruker du Photo Repair, MyHeritage In Color™ og Fotoforberer

For å komme i gang kan du gå til enten landingssiden til MyHeritage In Color™ eller Fotoforbedreren og laste opp bildet ditt. Å fargelegge og forbedre tar bare noen få sekunder når bildet er lastet opp. Når du har fargelagt et bilde ved hjelp av MyHeritage In Color™, kan du forbedre det, og omvendt.

Du kan også logge på MyHeritage-kontoen din og enten laste opp nye bilder eller forbedre bilder du allerede har lastet opp. Bare klikk på ønsket bilde, og klikk på en av knappene som vises øverst til høyre. Fotoreparerer er for øyeblikket bare tilgjengelig fra bildesiden.

Du finner mer utfyllede instruksjoner om hvordan du bruker MyHeritage-fotoverktøyene i denne artikkelen fra kunnskapsbasen vår: MyHeritage Photo Fotoverktøy – Hva de gjør og hvordan de brukes.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å blåse nytt liv i dine gamle familiebilder! Tilbudet avsluttes den 5. februar.

Improve your photos!