Gratis tilgang til militære poster

Gratis tilgang til militære poster

Memorial day er en hyllest til alle som har satt sitt eget liv på spill for å tjene landet sitt. Dette er det perfekte tidspunktet å utforske krigshistoriene i din egen families fortid. MyHeritage er glad for å bidra til å åpne døren for nye oppdagelser om familiens militære historie ved å tilby fri tilgang til hele vår samling av militære poster fra 25.–31 mai.

Søk militære poster på MyHeritage nå gratis

MyHeritage har 694 samlinger med 74 millioner militære poster fra hele verden. Du finner utkast, innrullering og tjenesteposter, pensjonsposter og andre militære dokumenter. De siste menneskene har flere viktige militære samlinger har blitt lagt til, blant annet samlinger fra Frankrike, Tyskland og USA. Dette er poster som går så langt tilbake som på midten av 1700-tallet, og de gir informasjon om mennesker over hele kloden som var involvert i de store væpnede konfliktene de siste århundrene.

Militære dokumenter kan gi et glimt ikke bare inn i dine forfedres militære tjeneste, men også inn i hvem de var og hvor de kom fra. Noen ganger kan de til og med inneholde informasjon om kroppsbygning og utseende. Dette kan være et avgjørende supplement eller alternativ til poster livshendelser, og du kan få en ide om hvordan forfedrenes liv var i krigstid.

Vanligvis er disse postene tilgjengelig for brukere som har betalt abonnement. I løpet av den neste uken vil hvem som helst kunne søke og se alle militære poster på MyHeritage helt gratis.

Ikke gi opp denne sjansen til å lære mer om heltene i familien din! Søk i de gratis militære journalene på MyHeritage nå.