Bli med på vår julekonkurranse og vinn!

Bli med på vår julekonkurranse og vinn!

Er det det et spesielt ornamentet som har vært i familien i generasjoner? En minneverdig julesang? Eller en oppskrift som har gått i arv fra generasjon til generasjon? Sendte familien julekort hvert år? Selv om julen kan bli litt annerledes i år, vil vi gjerne feire dine tradisjoner, og klappe deg og familien din inn i det nye året!

Ve invitere deg til å dele dine tradisjoner ved å gå inn i MyHeritage Holiday Challenge!

For å delta, fortell oss om din familie sine juletradisjoner på Facebook, Twitter eller Instagram ved hjelp av emneknaggen #MyHolidayHeritage. Sørg for å følge våre sosiale kanaler og tagge. Men hvis du heller foretrekker det, kan du også sende inn bidraget via e-post ved å sende den til stories@myheritage.com. Alle bidrag må være mottatt innen 20. desember 2020.

Vi vil tilby tre heldige brukere å velge mellom enten et MyHeritage Komplett-abonnement eller en MyHeritage DNA-test – du kan velge!

Hvorfor julens tradisjoner er viktige?

I julen har vi alle en mulighet til å vise alle i familien at vi setter pris på dem, og familietradisjoner bidrar til å utdype denne forbindelsen. Det minner oss om vår felles historie, og at historien vår er noe helt spesielt og fortjener å bli husket igjen og igjen.

Den historien du deler med din familien er unik. Tradisjoner er en måte for oss å hedre denne historien og bevare den for ettertiden.

Hold på juletradisjonene i 2020

Uansett hvor i verden familien din er i år ønsker vi å hedre den innsatsen du og din familie gjør for å holde på familietradisjonene i 2020. Kanskje dere planlegger å møte hverandre i en videosamtale og ivaretar familietradisjonene online? Det kan også være en flott mulighet til å inkludere familiemedlemmer som dere normalt ikke møter personlig i julen.

Hvis du leter etter måter å knytte nye bånd med slektninger og dykke inn i felles slektshistorie tilbyr MyHeritage mange fantastiske muligheter. Først kan du gi noen du elsker et MyHeritage gavemedlemskap. Da kan de bygge sitt eget slektstre (kanskje du til og med kan samarbeide). De kan søke gjennom våre online samlinger av 12,6 milliarder historiske poster, og fargelegge og forbedre familiebilder. Du kan også kjøpe en DNA-test til den som vil ha hjelp med å utvide familiekretsen og møte nye slektninger. Lær mer om hvordan du gir disse meningsfylte oppdagelsesgavene her og her. Den største familietradisjoner er det faktum at det er absolutt ingen regler for å skape dem. Kanskje 2020 vil gi nye muligheter til å skape en ny familietradisjon? Vi gleder oss til å lese om kreativiteten din og bli inspirert av deg og din families julefeiring i år.

Del bildene og historiene dine med oss på Facebook, Twitter, eller Instagram med hashtagen #MyHolidayHeritage eller sende dem til stories@myheritage.com. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker alle en lykkelig jul!