Julekort – Konkurranse, del et historisk julekort med oss

Julekort – Konkurranse, del et historisk julekort med oss

Vi ønsker å se dine vakre julekort. Selv i en tid der håndskrevne brev har blitt historie, sendes det fremdeles julekort.

Fra Christina Campbell Dewar ( fra Edinburgh) sin kortsamling

Fra Christina Campbell Dewar ( fra Edinburgh) sin kortsamling

Kanskje det er den varmen fra juletradisjonen som gjør at julekortet fremdeles eksisterer. For mange familier har det og kjøpe skrive og sende julekort vært en uadskillelig del av sesongen i generasjoner. I siste halvdel av 1900-tallet ble det vanlig sende et familiebilde sammen med julekort.

Og det bringer oss til denne sesongens fotokonkurranse! Har du et gammelt julekort som ønsker dine forfedre en god jul? Det trenger ikke å være et kjøpekort, det kan også være et fotografi, eller en barnetegning. Skann kortet, del det på sosiale medier, tagg oss og bli med i konkurransen om å vinne et Komplett abonnement på MyHeritage!

Slik deltar du i konkurransen

  • Skann begge sider av julekortet ditt! Hvis det er et fotografi i kortet, kan du bruke MyHeritage sine fotoverktøyene til å fargelegge, forbedre, reparere eller animere det, men det trenger du ikke å gjøre.
  • Del julekortet ditt på Facebook, eller send dem via e-post til oss på stories@myheritage.com. Vi ønsker å høre historien bak kortet. Hvem sendte dette kortet til hvem og når? Hva betyr det for deg? Hvordan har det kommet i dine hender. Vi elsker en god historie, og vi elske julehistorier!
  • Når du legger ut på sosiale medier, må du huske å tagge MyHeritage og legge til hashtaggen #FamilyHolidayCards

Vinneren vil bli annonsert i romjulen.

Lykke til og vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul!