I de to første ukene har det blitt laget mer enn 270 000 DeepStories. Del og vinn

I de to første ukene har det blitt laget mer enn 270 000 DeepStories. Del og vinn

Vi lanserte nylig funksjonen DeepStory-funksjonen som tar familiehistorier til et nytt nivå. Funksjonen gjør at de avbildede forfedrene dine kan snakke og fortelle sine historier. Funksjonen er basert på en teknologi som vi har lisensiert fra D-ID. DeepStory viser hvor gøy og overbevisende familiehistoriefortelling kan være. I de to første ukene etter lanseringen har MyHeritage-brukere laget mer enn 270 000 DeepStories. Folk elsker det, og synes det er utrolig å se forfedrene sine, og andre historiske personer fortelle historiene sine!

Hvis du ikke har prøvd det selv ennå? Hva venter du på? Få dine forfedre til å snakke med DeepStory.

Her er noen reaksjoner våre brukere har postet i sosiale medier:

Facebook:

Jennifer Hanna skrev til oss for å fortelle hvordan hun opplevde den nye funksjonen:

“Jeg er en dedikert slektsforsker og familiehistoriker, og jeg har jeg funnet ut at fotoverktøyene hos MyHeritage er utrolige, alle sammen. Men DepStory har tatt det til et helt nytt nivå. Jeg var så imponert over hvor enkelt det å bruke. Kvaliteten på sluttproduktet er utenfor mine villeste forventninger, og måten verktøyet klarer å synkronisere lyd og bilde på er perfekt … Det er virkelig livaktig! ”

 

Twitter:

https://twitter.com/MarianBWood/status/1499499970210279427

https://twitter.com/wheresshelly/status/1502270072676823043

Blogger:

Larry Jones fra DNA Family Trees’ bemerker hvor kult DeepStory er i sin korte (opplærings)-video. Vi har aldri sett noe lignende før! «Dette kommer til å ta pusten fra deg!» Han fortsetter: «Det er helt fantastisk. Deep Nostalgia™ var kult. Men å høre henne fortelle sin historie selv, gjør det troverdig … Hvis dette ikke gjør at du har lyst til å tegne abonnement, så vet ikke jeg? Jeg trodde ikke det var mulig å toppe den hypen dere hadde for Deep Nostalgia™, men det har dere gjort!

Leland Meitzler fra Genealogy Blog utbryter: “ Å, herregud… så gøy har jeg ikke hatt på mange år. MyHeritage, har vært banebrytende med mange fotoinnovasjoner de siste par årene, og nå har de nettopp sluppet en ny funksjon hvor dine forfedre kan snakke (fra et fotografi – ikke fra graven)! Og jeg trodde at Deep Nostalgia™ var toppen av kaka”

Etter å ha testet ut DeepStory for første gang sa Rand Seaver fra GeneaMusings «Jeg fikk tårer i øynene! Min første reaksjon da jeg så min mor snakke var gledes tårer, og deretter følte jeg takknemlighet for at min mor hadde et så godt liv. Det er mye mer å fortelle, og jeg vil lage flere DeepStory-videoer fra hennes liv, min fars liv, og alle mine besteforeldres liv, og sannsynligvis med min mors besteforeldre». Vi gleder oss til å se dine DeepStories, Randy!

Roberta Estes fra DNA Explained har også prøvd ut DeepStory. Hun håper at DeepStory vil oppmuntre familiemedlemmene hennes til å laste opp bilder av forfedre som hun ikke har sett før. DeepStory motiverer nettopp til å gjøre nettopp det.

Slektsforskningsguttene har opprettet sin første DeepStory. De bemerker hvor enkelt funksjonen er å bruke: «Det er enkelt å bruke, du får en interessant biografisk video.»

Media:

DepStory har fått dusinvis av anmeldelser, og har blant annet blitt dekket på CNET: «… Du kan se bestemor fortelle deg hvor hun ble født, og hvordan hun møtte bestefar, du får se bilder av fra bryllupet, hjemmet og barna deres mens hun snakker.»

DeepStory ble omtalt i TechCrunch: «MyHeritage bringer den nyeste AI-teknologien fra D-ID direkte til forbrukerne, med denne lanseringen.»

I Make Use of, sier Alvin Wanjala at den tekniske prestasjonen bak funksjonen er imponerende.

Vi blir rørt og inspirert av alle de vakre LiveStories og fantastiske tilbakemeldinger dere brukere har delt med oss – Fortsett med det!

Og for de av dere som ikke har prøvd ut denne forbløffende funksjonen ennå, kan du gå til myheritage.no/livestory og teste det ut.

Inspirerende eksempler:

Grunnlegger og CEO av MyHeritage, Gilad Japhet, delte en fascinerende DeepStory av sin farfar, Chaim Japhet (se første kommentar for del 2):

I denne DeepStorien, deler har slektsforsker Annette Diane Kapple en av sine forfedres historier. Nancy Melvin Hicks presentere seg og leser opp et brev hun fikk fra sin sønn da han var i den den amerikanske borgerkrigen:

Slektsforsker Miles Meer har laget en DeepStory om sin oldefar og hans skitne forretningspraksis under forbudstiden i USA:

John Reid fra Canada’s Anglo-Celtic Connections har fått sin forfar Braham Cohen til å fortelle historien om sin bror Edwards liv.

MyHeritage brukeren Matthew Kerns, administrerer Wild West Facebook group har laget en spennende DeepStory om livet til Texas Jack John Baker Omohundro (1846–1880), som også er kjent som «Texas Jack». Texas Jack var en amerikansk grensespeider, skuespiller og cowboy:

Del din DeepStory og bli med i en konkurranse!

Vi elsker å se alle DeepStories som våre brukere har laget og delt. Vi lanserer derfor en konkurranse om å vinne et MyHeritage Komplette abonnement og 3 DNA-tester! Lag en DeepStory og del den i sosiale medier (eller e-post) og vær med i konkurransen.

Slik deltar du:

  • Lag en DeepStory om en av dine forfedre, det er enkelt og morsomt! Klikk her for å se hvordan og få noen tips om å lage en flott DeepStory.
  • Del din DeepStory på Twitter, Facebook, Instagram, eller TikTok
  • Pass på at du tagger MyHeritage (@myheritage eller @myheritage_official) og bruk hashtaggen #mylivestory i beskrivelsen. For å være sikker på at vi ser den, vennligst send oss også en link til din DeepStory på: stories@myheritage.com

Lykke til! Vi gleder oss til å se dine forfedre fortelle oss sine historier.