Skolestart fotokonkurranse hos MyHeritage!

Skolestart fotokonkurranse hos MyHeritage!

Er du en av dem som nettopp har spisset blyantene og fylt sekken med blanke notatbøker til skolestart? Er du ikke? Uansett, har du kanskje noen gamle skolebilder liggende – enten av deg selv, eller dine forfedre. Ta dem frem og del dem med oss, og bli med i konkurranse om å vinne et gratis Komplett abonnement!

Slik deltar du i konkurransen:

  • Skann et gammelt skolebilde og last det opp til MyHeritage. Det kan være er bilde av deg selv, en forelder, en besteforelder eller hvem som helst i familien din. Søk i skole og universiteter samlinger på MyHeritage her!
  • Bruk noen eller alle av MyHeritage sine fotoverktøy for å forbedre bildet ditt. Du kan reparere det med Photo Repair, animere det med Deep Nostalgia™ forbedre det med Foto forbedrer, fargelegge det eller gjenopprette fargene med MyHeritage In Color™. Du kan bruke et verktøy, eller alle. Klikk her for å lære hvordan du bruker MyHeritage sine fotoverktøy.
  • Del resultatene på den plattformen for sosiale medier som du liker best. Facebook, Twitter, Instagram, eller TikTok. Husk å tagge @myheritage, og bruk emneknaggen #oldschoolphotos. Hvis du ikke er på sosiale medier, kan du sende bildene dine til stories@myheritage.com. Husk at vi elsker en god historie, så gi oss så mange detaljer om bildet som du kan!

Vinnerne kunngjøres torsdag 9. Lykke til!

Vi gleder oss til å se bildene dine.