Online Program Juli 2021

Online Program Juli 2021

Det er ferie i luften, og vi har et nytt program med gratis webinarer på menyen for juli! Denne måneden vil du høre noen fantastiske slektsforskningshistorier, lære å forske på svenske forfedre med en ledende ekspert, lære å fremtidssikre forskningen din og mye more.

Våre direkte webinarer har toppeksperter innen slektsforskning, familiehistorie og DNA, som snakker om et bredt spekter av emner. Og de er gratis! Takket være liveformatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne direkte. Og hvis du ikke kan delta når det går live, vil mange av blir mange av opptakene bli gjort tilgjengelige så du kan se dem når det passer deg.

MyHeritage Webinarer på Legacy Family Tree Webinars

Visste du at Legacy Family Tree Webinars er vert for en rekke gratis MyHeritage webinarer hver eneste måned? Det er planlagt to økter for juli – tema er ikke bestemt enda. Gå til the Legacy website for mer informasjon og for å registrere deg!

Facebook Live

Det er ikke nødvendig med forhåndsregistrering for disse øktene, du kan se dem rett fra vår offisielle Facebook side. Bare besøk siden når økten er planlagt å starte, og se etter direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler at du følger Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarene, og talerne vil svare på et utvalg av dem på slutten av økten.

Rekker du ikke å delta på en økt? Ingen grunn til bekymring, du kan fortsatt kose deg med alle innspilte FB Live-økter i videoer-delen på MyHeritage sin offisielle  Facebook side.

5. juli, kl. 1900

Emne: Researching Swedish Genealogy

Gjest: Christina Sagersten

Beskrivelse: Ekspert på svensk slektsforskning, Christina Sagersten, vil forteller hvordan du kan undersøke dine svenske forfedre.

7. juli, kl. 2000

Emne: The Advantages of Online Genealogy Record-Keeping

Gjest: Dick Eastman

Beskrivelse: Veteran slektsforsker Dick Eastman diskutere fordelene med å drive slektsforskningen på en online plattform som MyHeritage i forhold til de gammeldagse, offline metodene.

12. juli kl. 1700

Emne: How a MyHeritage DNA Match Helped Me Solve a 40-Year Brick Wall

Gjest: Jan Alpert

Beskrivelse: Slektsforsker Jan Alpert forteller hvordan et DNA-treff fikk henne til å løse et 40 år gammelt familiemysterium.

19. juli kl. 2000

Emne: Photo Features on MyHeritage

Gjest: Tal Erlichman

Beskrivelse: Vår direktør for produktadministrasjon, Tal Erlichman, vil lede deg gjennom MyHeritages komplette pakke med bildefunksjoner, og vise deg hvordan du kan blåse nytt liv i familiebilder ved å reparere, animere, forbedre og fargelegge dem.

21. juli kl. 1400

Emne: An Introduction to Crypto-Jewish Genealogy

Gjest: Genie Milgrom

Beskrivelse: Den prisbelønte forfatteren og genealogen Genie Milgrom vil dele sinspesielle slektsreise og vise deg hvordan du kan grave etter skjulte jødiske røtter i din spanske eller portugisiske familiehistorie.

21. juli, kl. 2000

Emne MyHeritage Trivia Game

Gjest: John D. Reid

Beskrivelse: Test deg selv i tema slektsforskning med dette morsomme spillet som tilrettelagt av den britisk-kanadiske slektsforskeren John D. Reid!

28. juli kl. 2000

Emne: Future Proofing and Preserving Your Genealogy

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Har du tenkt på hva som vil skje det arbeidet du har lagt ned slektsforskning når du er borte? Lær hvordan du kan sikre at ditt harde arbeid ivaretas. Gjennom planlegging, sunn fornuft og bruk av ny teknologi vil slektsekspert Thomas MacEntee gjennomgå hvordan du lager en handlingsplan for å bevare din slektsforskning i generasjoner framover.

Ask the Expert

The free Ask the Expert webinarserien arrangeres av vår genealogiekspert Daniel Horowitz, hver torsdag kl. 1900. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne, fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner til å søke i de historiske dokument samlingene, og inviterer brukere til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registrere deg for kommende Ask the Expert økter.

Som alltid – vi gleder oss til å «se» deg!