Vi kommer! Kommer du?

Vi kommer! Kommer du?

Er du nysgjerrig på hvordan du kan bruke DNA i forskningen din? Mangler du informasjon om kvinner i slektstreet ditt? Har du spørsmål om MyHeritage? Er du en erfaren slektsforsker – eller har du kanskje nettopp begynt å studere din egen slektshistorie

Uansett hva du svarer er løsningen den samme: Ta turen til Slektsforskerdagen, da vel!

Lørdag 29. oktober står Norge i slektsforskningens tegn. Over hele landet vil biblioteker, arkivbygninger, og museer åpne sine dører. På programmet står foredrag, minikurs, introduksjon til hjelpemidler, slekts-programmer, søkehjelp, kilder og en mulighet til å møte likesinnede.

Så hva venter du på? Sjekk Slekt og Datas oversikt over hva som skjer på Slektsforskerdagen der du bor! Og, ja, alle arrangementene er gratis!

Vi kommer! Kommer du?
Vi i MyHeritage er tilstede under Slektsforskerdagen i Oslo, som arrangeres i Riksarkivbygningen lørdag 29. oktober fra kl. 10.00 til 16.00. Her vil du kunne bli med på slektsforskningskurs, foredrag om DNA i slektsforskning, samt et dypdykk i hvordan du kan finne de glemte (og ofte gjemte) kvinneskjebnene i arkivene.

Hvordan kommer jeg til Riksarkivet? Klikk her for veiviser for kollektivtransport og kart med kjørebeskrivelse.

Les mer og se bildene fra Slektsforskerdagen 2015!

Gratis handlenett og stor gratis konkurranse
Vi i MyHeritage skal ha vår egen stand i Riksarkivbygningen i Oslo under Slektsforskerdagen.

Her vil vi svare på spørsmål, vise hvordan du søker i primærkilder fra hele verden med ett tastetrykk, demonstrere hvordan du skriver ut slektstreet ditt, og masse mer.I tillegg til å dele råd og tips – vil vi også være i det gavmilde hjørnet. Vi gir nemlig et flott handlenett tid de første som kommer innom standen vår. Det solide nettet tåler handletur etter handletur etter handletur – og du får det helt gratis på standen vår (så lenge beholdningen rekker).

Vi gjentar også suksessen fra i fjor, og vi vil lodde ut et nettbrett på MyHeritage-standen. Kom innon standen vår og ta et gratis lodd – og det kan bli DU som stikker av med premien: et flunkende nytt nettbrett (som er helt perfekt når du skal drive slektsforskning mens du er på farta, er på slektstreff eller i familieselskap.

Sees vi?

Les mer og se bildene fra Slektsforskerdagen 2015!