Forelesere MyHeritage LIVE

Forelesere på MyHeritage LIVE bruker-konferanse

Kommentarer

MyHeritage Live er vår første bruker-konferanse noensinne. Den finner sted helgen 2.–4. november i år i Oslo og vil by på forelesninger og praktiske workshops holdt av internasjonalt annerkjente forelesere innen slektsforskning og DNA.

Meld deg på MyHeritage LIVE.

Les mer om noen av de verdens-anerkjente slektsforskerne og DNA-ekspertene du vil møte på MyHeritage LIVE:
Conference Speaker: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Grunnlegger og direktør, MyHeritage

Gilad Japhet er grunnlegger og direktør av MyHeritage. I tillegg til å være en vellykket israelsk entrepreneur har Gilad vært en entusiastisk slektshistoriker i så godt som hele sitt liv. Gilad er en erfaren slektsforsker som leder MyHeritage med sin unike vision, lidenskap og ekspertise. Gå ikke glipp av hans innledende tale på MyHeritage LIVE.

Conference Speaker: Roberta EstesRoberta Estes – Grunnlegger, DNAeXplained

Roberta Estes har vært en profesjonell vitenskapskvinne og bedriftseier i over 25 år og en besatt slektsforsker siden 1978. I 2005, fikk hennes interesse og ekspertise innen genetikk for slektsforskning henne til å grunnlegge DNAeXplain. Selskapet tilbyr individuell analyse av DNA-resultater og assistanse innen slektsforskning. Roberta ser frem til å møte deg i Oslo: «Jeg gleder meg til å møte gamle venner i tillegg til å forme nye vennskap. Jeg deltar og foreleser kun ved et fåtall konferanser hvert år, så jeg er nøye med hvilke jeg velger. Jeg håper jeg treffer deg i Oslo.»
Conference Speaker: Thomas MacEntee

Thomas MacEntee – Grunnlegger, Abundant Genealogy

Thomas MacEntee er en profesjonell slektsforsker som også jobber som blogger, lærer, forfatter, social media connector, online community builder. Han startet sin egen slektsforsknings-relaterte virksomhet, High Definition Genealogy, og skapte i tillegg et online samfunn, GeneaBloggers, bestående av over 3 000 slektshistorie-bloggere.

Conference Speaker: Lisa Louise CookeLisa Louise Cooke – Grunnlegger, Genealogy Gems

Lisa Louise Cooke er grunnlegger av Genealogy Gems, et selskap for slektsforsknings- og slektshistorie- multi-media. Hun er produsent og vert for det populære online slektsforsknings audio-showet “Genealogy Gems Podcast” og «Family History: Genealogy Made Easy” podcasten. Podcast-episodene hennes omhandler nyheter innen slektsforskning, forskningsstrategier, intervjuer med eksperter og inspirasjon for slektsforskere. Hun er også forfatter av materiale innen multi-media, som for eksempel “The Genealogist’s Google Toolbox.” Hun er gift med Bill, stolt mor til tre døtre og mormor. Lisa gleder seg til å forelese ved MyHeritage LIVE: «Hvis du ønsker å krysse landegrenser med din slektsforskning, er MyHeritage LIVE-konferansen for deg!»

Conference Speaker: Prof. Yaniv Erlich

Prof. Yaniv Erlich – Direktør for forskning og vitenskap, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, MyHeritage’s direktør for forskning og vitenskap, er en DNA rockestjerne. Han leder vitenskaps-teamet ved MyHeritage. Yaniv har en B.Sc. i Computational Neuroscience med høyeste utmerkelse fra Universitetet i Tel Aviv og en Ph.D. i genomikk fra Cold Spring Harbor Laboratory. Han har vært assisterende professor for Computer Science ved Columbia University. I løpet av sine år med forskning har Yaniv foretatt banebrytende oppdagelser innen genetikk og har hatt global påvirkning innen DNA.

Conference Speaker: Geoff Rasmussen

Geoff Rasmussen – Grunnlegger og vert, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen er far til fire spirende slektsforskere. Han studerte slektsforskning og slektshistorie ved Brigham Young University og har jobbet som direktør og vise-president ved the Utah Genealogical Association. Han er en dynamisk slektsforsknings-taler på alle typer slektsforsknings-teknologier og vert for the Legacy Family Tree webinar-serien som har talt virtuelt til opp i mot hundre forskjellige land. Geoff har forfattet bøker, videoer, artikler og nettsider og jobber med å utvikle software-programmet til Legacy Family Tree. Han gleder seg til å møte deg på konferansen: «Gleder meg til dette! Alle er velkomne!»

Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Your DNA Guide

Diahan Southard jobbet for the Sorenson Molecular Genealogy Foundation – både før og etter uteksaminering innen mikro-biologi. Hun vokste opp med den spirende genetiske slektsforsknings-industrien, noe som ledet henne til hennes nåværende stilling ved Your DNA Guide. Der tilbyr Diahan personlige, interaktive erfaringer for å hjelpe enkeltmennesker og familier med å tyde deres genetiske resultater i sammenheng med deres slektsforsknings-informasjon. Forelesningene hennes er alltid underholdende, lystbetonte og fulle av energi. Hun har en lidenskap for genetisk slektsforskning, en oppriktig kjærlighet for mennesker og et talent for å forklare det tekniske.

Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Grunnlegger, Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman er et av de mest kjente navnene innen slektsforskning. Har har vært involvert i slektsforskning i over tredve år, med bakgrunn i data-industrien, hvor han har jobbet i både hardware, software og leder-stillinger. Som en foregangsperson innen blogging i slektsforskning benytter han teknologi for å forbedre din slektshistorie-opplevelse.

Christina Sagersten – Svensk slektsforsker og grunnlegger av Finding Family

Christina Sagersten er en av Sveriges ledende genetiske slektsforskere. Hun er en høyt anerkjent foreleser og lærer som har gjort det til sitt livs mål å hjelpe alle med å opptage sin arv, uavhengig av alder. Som grunnlegger av Finding Family, benytter Christina tradisjonell slektsforskning i kombinasjon med det siste innen DNA-teknologi for å hjelpe folk med å finne sine biologiske familiemedlemmer. En god dag på kontoret for Christina er når hun kan hjelpe noen med å finne sine biologiske foreldre.

Vidar Øverlie – Norsk ekspert på slektsforskning og blogger

Vidar Øverlie er en av Norges fremste slektsforskere og en blogger. Han har drevet med slektsforskning i mer enn femti år og er en anerkjent medlem i slektsforsknings-samfunn i Norge, USA, New Zealand og Sverige. I tillegg til slektsbloggen Vidars slektsblogg, er han en kjent foreleser innen slektsforskning for organisasjoner og skoler. Han dedikerer sine pensjonist-dager til å hjelpe personer i Norge, USA og New Zealand som forsker på sine slektshistorier.

Meld deg på i dag og sikre deg en plass.

Skulle du ikke ha anledning til å møte opp personlig på MyHeritage LIVE bruker-konferansen, planlegger vi å kjøre online live-streaming av forelesningene innen slektsforsknings- og DNA. Besøk live2018.myheritage.com. Det begynner klokken 09:00 3. november. Utvid kunnskapene dine innen slektsforskning og DNA!

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen