Family Tree Builder er nå også tilgjengelig for macOS Catalina og macOS High Sierra

Family Tree Builder er nå også tilgjengelig for macOS Catalina og macOS High Sierra

Vi er glade for å kunngjøre at også Mac-brukere med operativsystemer Catalina og High Sierra nå kan laste ned og bruke MyHeritage Family Tree Builder (FTB), gratis! Millioner av brukere over hele verden har glede av denne programvaren, som kombinerer innovative teknologier med brukervennlige funksjoner.

Vi har mottatt hyppige forespørsler fra brukere som har et av de to Mac-operativsystemene, og som ønsker å fortsette å bruke sin favoritt slektsforskningsprogramvare Family Tree Builder. Det var viktig for oss å gjøre det mulig for at også disse brukerne kan fortsette sin slektshistoriske forskning. Med FTB kan du bygge slektstrær, legge til bilder, få tilgang til historiske poster og mer. Vi takker alle for tålmodigheten dere har vist mens vi jobbet frem denne versjonen.

Også versjonen av for Mac ser ut som vår stasjonære programvare for Windows. Den krever imidlertid ikke Windows eller noe annet oppsett eller konfigurasjon når den lastes ned.

Systemet den bruker for å portere Windows-programvare til Mac kalles CrossOver av CodeWeavers.

Du kan laste ned Family Tree Builder gratis.

Hovedfunksjoner kjører det samme i Family Tree Builder Mac-versjonen, inkludert Sync med MyHeritage, Smart Matches ™, Record Matches, the Consistency Checker, charts, etc. Det er imidlertid flere mindre funksjoner som ikke vil være kompatible med Mac OS X, og som derfor ikke vil være tilgjengelig for Mac-brukere.

Når du har lastet ned filen, dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å åpne diskbildet. Deretter drar du bare MyHeritage FTB-ikonet til macOS-applikasjonsmappen i vinduet som vises.

Når programvaren er installert, kjører den direkte på Mac-datamaskiner.