#LoveInFullColor – Del ditt forbedrede og fargede bryllupsbilde og vinn!

#LoveInFullColor – Del ditt forbedrede og fargede bryllupsbilde og vinn!

Valentinsdag er snart her, og hva er vel et bedre tidspunkt enn det for å mimre om familiens store romanser? Og ingenting er vel  bedre enn å dele et kjært bryllupsbilde.

Alle elsker å se et vakkert bryllupsbilde. Det er så spennende å hvile øynene på de unge, vakre, kjærlighetsfulle ansiktene og tenke på hvor langt liv de har levd sammen og alt de har oppnådd og opplevd siden bildet ble tatt. Det har nesten alltid blitt tatt bilder på bryllupsdagen, både i foto-enusiatiske familier, og i de familiene som ikke hadde råd til kamera. Alle synes at det er et minne å verne om i generasjoner fremover.

Nå er det på tide å ta frem de gamle albumene og skoeskene på loftet for å finne frem alle de gamle bildene, for nå har du sjansen til å vinne en gratis Komplett abonnement eller en DNA-test fra MyHeritage!

I fjor ble MyHeritage den mest populære plattformen for laste opp, forbedre  og dele historiske bilder. Vi lanserte MyHeritage In Color™ et verktøy som automatisk fargelegger svart-hvitt-bilder. Deretter lanserte vi MyHeritage Fotoforbedrer, som forbedrer bilder og bringer uklare ansikter i skarpt fokus. Nå har vi nettopp lagt til fargerestaurering til vårt repertoar av foto-verktøy. Det er en ny funksjon i MyHeritage In Color™ som bringer nytt liv inn i falmede  gule fargebilder.

Noen har allerede delt sitt bryllupsbilde

Dette bildet ble for eksempel gjenopprettet ved hjelp av denne funksjonen. Vi takker Jo S, som administrerer av MyHeritage Users Group på Facebook, for å dele sitt nydelige fargerestaurerte bryllupsbilde!

Nedenfor er et annet vakkert eksempel fra en MyHeritage bruker som heter Lloyd P. Han har nettopp har feiret 40-års bryllupsdag! Han kan fortelle at hans kone sier farge-gjengivelsen på smokingen hans er perfekt.

For å feire at vi har utvidet vårt tilbud med fotoverktøy lanserer vi nå en fotokonkurranse #LoveInFullColor!

Slik kan du delta:

  • Forbedre, fargelegge og/eller gjenopprette fargene i ditt bryllupsbilde. Det gjør du enkelt ved å laste opp bildet til MyHeritage In Color™ og deretter forbedre det. Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjon, kan du se her. De finner du en instruksjon om hvordan du forbedrer et fargelagt eller fargerestaurert bilde.
  • Del deretter bildet ditt på Twitter, Facebook eller Instagram. Sørg for å tagge @myheritage og legg til emneknaggen #LoveInFullColor før du publiserer.
  • Hvis du ikke har en konto på Twitter, Facebook eller Instagram, kan du også dele bildene og historiene dine via e-post ved å sende dem til stories@myheritage.com, skriv #LoveInFullColor i emnefeltet.
  • Du kan dele så mange bilder som du ønsker, innen 14. februar 2021, og vil vi stemmer frem 3 vinnere blant våre favoritter.

Tips

Tips: Du kan velge om du vi dele kun sluttresultatet eller en side-ved-side-sammenligning av det opprinnelige bildet. Og du bestemmer selv om du vil dele et bilde som er forbedret, fargelagt eller fargerestaurert.

Et annet tips: Vi elsker en gode historie! Jo mer du forteller oss om bryllupsbildet, jo bedre er det!

3 heldige vinnere vil kan velge mellom et Komplett abonnement eller en MyHeritage DNA-test. Et komplett abonnement gir deg gir deg full tilgang til alle MyHeritage sine funksjoner, inkludert Smart Matches™, Record Matches, sammen med 13 milliarder historiske poster. Det gir deg også ubegrenset bruk av alle fotoverktøyene MyHeritage tilbyr. MyHeritage DNA sin test avslører din etniske opprinnelse, basert på 42 etnisiteter og 2114 geografiske regioner, og med testen vil du finne nye slektninger.

Lykke til! Vi gleder oss til å se bildene dine!