Møt oss på RootsTech 2021

Møt oss på RootsTech 2021

Hvis du har drømt om å delta på den årlige RootsTech-konferansen, men ikke hatt mulighet? Da kan du det nå! For første gang noensinne, vil verdens største arrangement for slektsforskning være helt digitalt og helt gratis! Over 500 000 mennesker fra hele verden forventes å delta for å høre på de mange digitale forelesningene, og for å besøke digitale stands. Her er det mulig å få kontakt med slektsforskere og slektshistorie-entusiaster fra hele verden. MyHeritage er platinasponsor for arrangementet. Vi annonserer en ny og spennende MyHeritage-funksjon, og det vil være et 100-talls forelesninger om slektsforskning, DNA og MyHeritage. Konferansen starter offisielt den 25. februar og slutter 27. februar 2021. 

Registrer deg til RootsTech 2021 GRATIS! 

Besøk MyHeritage sin digitale stand

Vi vil gjerne møte deg! Vår digitale stand er åpen! Kom og snakk med MyHeritage-representanter om alle våre funksjoner, produkter og tjenester. Noen av dem vil være på plass allerede da. Du kan til og med starte dine egne samtaler og møte andre MyHeritage-fans fra hele verden.

MyHeritage forelesninger

Vi gleder oss til å presentere MyHeritage keynote i år på RootsTechs digitale hovedscene. Bli den første til å høre vår store kunngjøring den 25. februar kl 15.18, med reprise fredag 26. februar kl 12.30.

Vil du høre om natten vil det bli annonsert i reprise 25. februar kl 03.30 eller den 27. februar kl 00.18.

Det vil ikke bare bli kunngjøring! Du vil få tilgang til hundrevis av forelesninger fra MyHeritage på 10 forskjellige språk, også noen på norsk. Forelesningene dekker et bredt spekter av emner i slektsforskning, DNA, og alt som skjer på MyHeritage. De vil være tilgjengelig på 24 timer i døgnet. 

Her er en guide til våre forelesninger denne helgen.

Våre 5 norske forelesninger

Forelesninger om slektsforskning på engelsk

 • Genealogy by the Clock: What You Can Do with the Time You Have: You’ll get specific recommendations for how to make the most of the time that’s available to you and move forward with your genealogy, even if it’s only a few minutes at a time.
 • Planting a Family Tree Online on MyHeritage: Learn the basics of building a family tree, adding new people, and filling in their details, and discover how MyHeritage technologies help you effortlessly make new discoveries.
 • Exploring Billions of Historical Records on MyHeritage: Learn how to use MyHeritage’s historical record search engine to systematically search 13+ billion historical records from around the world and find information about your ancestors.
 • How I Found My Jewish American Family, A Genealogy Research Success: Learn from expert genealogist Daniel Horowitz about his experience retracing the steps of his family in the U.S. and glean some useful advice on how to research yours.
 • If Only I Knew Then What I Know Now: Learn about common genealogy mistakes so you can get it right the first time — or revisit your research and make new discoveries.

Forelsninger om DNA på engelsk

 • Introducing Genetic Groups with Ran Snir: Discover the long-awaited enhancement of MyHeritage DNA’s ethnicity results: Genetic Groups, which dramatically increase the resolution of MyHeritage’s ethnicity breakdown to 2,114 geographic regions.
 • How to Analyze Your DNA Matches: Genetic genealogy 101! Learn new strategies for reviewing your matches so you can advance your family history research.
 • MyHeritage DNA — An Overview: Get an introduction to MyHeritage DNA with all its features and tools, and shows you how you can use your results to learn about your family background, find new relatives, and make new discoveries about your family.
 • Advanced DNA Tools to Analyze MyHeritage DNA Matches: Learn to use MyHeritage’s advanced tools for genetic genealogy to reveal how you and your DNA Matches may be related.

Forelesninger om MyHeritage fuksjoner på engelsk

 • MyHeritage’s New Tools for Historical Photos with Keren Dotan: Product Manager Keren Dotan shares the latest enhancements to MyHeritage In Color™ and shows you how MyHeritage’s photo tools can help you encounter your ancestors as you’ve never seen them before.
 • Genealogy on the Go with the MyHeritage Mobile App: Genealogy doesn’t have to stop because you’re on the move! Learn how to enjoy MyHeritage features from the palm of your hand and enrich your tree anytime, anywhere.
 • Using MyHeritage Photo Tools to Enhance Your Genealogical Research: Discover how MyHeritage’s tools for colorizing and enhancing photos can enrich your family history research.
 • Minimum Effort, Maximum Output: Making Discoveries on MyHeritage: Learn how to use MyHeritage’s automatic matching technologies to instantly grow your family tree.
 • MyHeritage PedigreeMap™ — An Interactive Map of Your Family History: Learn to use MyHeritage PedigreeMap™ to take an interactive tour of the places where significant events occurred in your family.
 • Creating Beautiful Charts of Your Family Tree on MyHeritage: Learn how to showcase your discoveries with a free, beautiful chart of your family tree that you can create on MyHeritage.

Her kan du se våre engelske forelesinger

Forelesninger på 10 forskjellige språk

Det er også forelesninger fra våre eksperter på tysk, dansk, spansk, finsk, fransk, nederlandsk, portugisisk, russisk og svensk. Som den største slektsforskning og DNA-testing aktøren i Europa er MyHeritage stolt over å være en global slektsplattform. Vår nettside er tilgjengelig på 42 språk. Vårt endelige mål er å gjøre slektsforskning enkelt og tilgjengelig for alle, overalt.

Her kan du se forelesninger per språk.

Bli med oss på en virkelig internasjonal RootsTech i år!

Ved å fjerne hinder som avstander og kostnader går RootsTech virkelig internasjonalt i år! MyHeritage har vært dedikert til å gjøre slektshistorie tilgjengelig for mennesker over hele verden i mer enn et tiår. Vi kan ikke vente på at våre brukere fra alle verdenshjørner skal bli med oss på RootsTech i år. Registrering er gratis på https://www.rootstech.org/

Vi ses der!