Vis oss dine bilder – Far og sønn look-alike

Vis oss dine bilder – Far og sønn look-alike

Vi har lyst til å hylle alle fedre rundt omkring i hele verden med en far og sønn look-alike konkurranse. Vi ønsker å vise dem litt takknemlighet for alt de har gitt oss. Mat, husly, kjærlighet, ømhet, omsorg, gode råd, livskunnskap og selvfølgelig et knakkende godt utseende!

Har du en gutt eller mann i den yngre generasjonene av familien, som din deler en slående likhet med en eldre mannlig slektning?

Da vil vi veldig gjerne se!

Del bilder av dine far og sønn look-alike par (eller bestefar-barnebarn, onkel-nevø etc., hva som helst!) Bli med i konkurransen om komplett abonnent på MyHeritage.

Hvis du ikke kjenner den biologiske faren, eller har liten eller ingen kontakt med han, ønsker vi også å se andre farsfigurer! Likheten trenger ikke å være rent fysisk. Det kan være at begge spiller det samme instrumentet eller har den samme favoritt kapsen, likhet kan være så mangt, og en farsfigur behøver ikke å være biologisk.

Slik deltar du:

  • Legg ut bilder av paret på Facebook, Twitter, Instagram eller TikTok, eller send dem til oss på stories@myheritage.com.
  • Bruk gjerne MyHeritage sine fotoverktøy til å fargelegge, forbedre og til og med animere bildene dine. Du må ikke det, vi liker også originale bilder!
  • Det gis bonuspoeng for å inkludere bakgrunnsinformasjon. Hvem er avbildet? Hva er forholdet mellom dem? På hvilke måter ligner de hverandre? Fortell oss historiene deres.
  • Når du legger bidrag ut på sosiale medier, må du huske å tagge MyHeritage og inkludere hashtaggen #likefatherlikeson

Konkurransen går frem til den 19. juni. Vi trekker tre heldige vinnerne vil bli annonsert kort tid etter selve trkningen.

Lykke til! Vi gleder oss til å se dine far og sønn look-alike.

Vil du bli bedre kjent med MyHeritage sine fotoverktøy, finner du dem her. In Color™, Fotoforbedrer og Deep Nostalgia