Utforsk ekteskapsdokumenter gratis i forbindelse med Valentinsdagen

Utforsk ekteskapsdokumenter gratis i forbindelse med Valentinsdagen

Valentinsdagen er en hyllest til kjærligheten, og hvilken bedre tid kan det være for å utforske kjærlighetshistoriene til dine forfedre? I en begrenset tidsperiode tilbyr vi gratis tilgang til alle ekteskapsdokumenter på MyHeritage! Du kan søke og se disse dokumentene uten kostnad frem til 19. februar 2023.

Søk gratis i ekteskapsdokumenter på MyHeritage

Utover det romantiske aspektet inneholder ekteskapsdokumenter en mengde slektsinformasjon som kan bidra til å tegne et mer fullstendig bilde av familiens historie. Du kan finne ut hvor gamle brudeparet var da de giftet seg, hvor brudeparet bodde, når og/eller hvor de ble født, navnene på foreldrene, hvor foreldrene ble født, hvilke yrker de hadde og mer.

MyHeritage huser 193 samlinger med ekteskapsdokumenter fra hele verden, som til sammen inneholder 614 millioner dokumenter. Noen av disse inkluderer imponerende skannede bilder og noen er eksklusive for MyHeritage. Siden Valentinsdagen i fjor har vi lagt til 30 nye samlinger, som inneholder rundt 14 millioner dokumenter fra USA, Storbritannia, Canada, Australia, Frankrike, Finland, Italia, Belgia, Spania, Portugal og andre land.

Vanligvis krever visning av disse dokumentene et Komplett- eller Data-abonnement, men i løpet av de neste 6 dagene kan du søke og se dokumentene selv uten å ha et betalt abonnement. For de som ikke allerede er brukere av MyHeritage, kreves det en gratis registrering.

Nyt nettsiden!

Søk gratis i ekteskapsdokumenter på MyHeritage