Konkurranse: Kjære julenissen

Konkurranse: Kjære julenissen

Fortell oss ditt juleønske for familien din – og du kan finne et flott lesebrett – og en privattime med en profesjonell slektsforsker! 

Denne bloggposten er skrevet av karen, som er sjef for MyHeritage i Brasil.

Forrige uke skrev døtrene mine ønskelister til nissen. De tegnet vakre julelandskap med snø, sleder og reinsdyr, og skrev juleønskene sine ved siden av. Den eldste hadde tydeligvis tenkt nøye over hva hun ville ha til jul: En leke og en vinterdress. Den yngste datteren min derimot, car mer usikker. Hun kikket rundt i kjøkkenet for inspirasjon: Jeg ønsker meg gulrøtter, kaker og noe å leke med».

Da de var ferdige med brevene sine, så de på meg: «hva med deg, mamma? Hva ønsker du deg til jul?»

Jeg stoppet for å tenke – skulle jeg fortelle dem hva jeg faktisk ønsket meg? Ville de forstå det? Jeg bestemte meg for å ta sjansen:
«Jeg ønsker meg god helse – til oss alle sammen, og spesielt til mormoren deres»

Tidligere å år fant vi ut at min mor hadde kreft. Det har vært et tøft år med operasjoner og cellegift. Nå tar hun en pause frem til det nye året, når hun skal begynne med cellegift igjen. Døtrene mine vet hva mormoren deres må slite med. Vi var åpne om sykdommen hennes tidlig. Jeg ville fortelle dem sannheten – ikke at mormor var «trøtt». Så de vet at hun er syk og at hun- og alle legene – gjør alt i sin makt for at hun skal bli frisk igjen.

fred-pa-jord

Jeg forklarte til dem at i slike øyeblikk, blir det åpenbart at det å ha god helse er det eneste som betyr noe. Det er det viktigste i livet.

Min eldste datter gav meg en klem og sa at også hun ville legge til et ønske om god helse til alle i familien på ønskelisten sin.

Og er ikke det et perfekt svar? God helse, familie og det å være sammen med dem vi er glade i – det jo det julen handler om!

Hva med deg? Har du tenkt på dine egne juleønsker?
Vi vil gjerne vite hva du ønsker for deg familien din – og deg selv – i år! Er det god helse, fred på jord, mer tid sammen med familien? Eller kanskje det er noe helt annet?

Skriv hva du ønsker på et ark (eller på en tavle) og ta et bilde av deg selv mens du holder plakaten. Send bildet til stories@myheritage.com innen 16. desember – og kanskje DU blir en av tre heldige vinnere! Premien er et lesebrett fra Amazon, samt en privattime med en profesjonell slektsforsker – kanskje det kan bidra til at du finner ut noe mer om familien din? *
Lykke til!

Konkurranseregler:

  1. Konkurransen arrangeres av MyHeritage Norge, og konkurranseperioden varer fra 8. desember til 16. desember.
  2. Ved å delta i konkurransen gis din informasjon til MyHeritage og ikke til noen  tredjeparter. Informasjonen som oppgis vil kun bli brukt for administrering av konkurransen.
  3. Alle som har sendt inn ett eller flere bilder til stories@myheritage.com innenfor konkurranseperioden, registreres som deltakere i konkurransen. Kun deltakere over 18 år kan vinne premier.
  4. Vinneren avgjøres av en fagjury.
  5. Vinnerne vil bli kontaktet direkte, elektronisk eller via telefon. Navn på vinnerne vil også offentliggjøres på MyHeritages blogg og i andre kommunikasjonskanaler.
  6. Ved å sende inn bilde, gir deltakeren MyHeritage rett å benytte innsendte bilder i sine eksterne og interne kanaler.
  7. Fagjuryen velger ut tre vinnere fra alle innsendte bidrag. De tre vinnerne vil få et Amazon Kindle lesebrett og en privattime med en profesjonell slektsforsker, som vil gi hjelp med å løse slektshistoriske utfordringer. Premiene kan ikke veksles inn i penger eller premier av samme verdi. MyHeritage er ikke ansvarlig for evt. mistet premie eller tyveri.
  8. Dersom vinnere ikke responderer på MyHeritages kontaktforsøk innen 3 måneder regnet fra den dato premien er vunnet, vil premien tilfalle MyHeritage .
  9. Ved deltakelse i konkurranser på MyHeritage, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger MyHeritage kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. MyHeritage forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.