#HolidayHeritage-utfording – fjerde uke

#HolidayHeritage-utfording – fjerde uke

Det har vært stor ståhei rundt vår Holiday Heritage-utfordring. Vi har mottat fantastiske innlegg med høytids-minner og håper de bidrar med å få deg og familien i julestemning.

Besøk hjemmesiden til vår #HolidayHeritage-utfordring.

Ny utfordring

I den fjerde uken, som er den siste uken før jul, tar vi for oss tradisjoner. 

Tradisjoner er ritualer som vi deler og viderefører til kommende generasjoner. De kan være store og små, unike eller vanlige. De kan ha sin opprinnelse i religion eller kultur. Eller kanskje din familie følger en årlig tradisjon basert på en vits som går i familien. Tradisjoner varierer veldig mellom forskjellige kulturer, regioner og epoker — og selv fra familie til familie.

Uansett hva din families høytidstradisjoner er, vil mange av disse danne varige minner. Fulgte dine forfedre de samme ferietradisjoner som du og din familie følger i dag? Fortell oss bakgrunnen for din families tradisjoner, og husk å inkludere bilder!

Post svaret ditt på Facebook, Twitter eller Instagram og bruk hashtagen #holidayheritage og del posten din med venner og familie for å få så mange som mulige likes. Posten med de fleste likes i slutten av uka vinner et MyHeritage DNA Helse+Aner-test og et MyHeritage-abonnement.

Besøk hjemmesiden til #HolidayHeritage-utfordringen for å lære mer.

Forrige ukes vinner

I forrige uke ba vi våre brukere om å dele sine favoritt-høytidsretter.  

Og vinneren er…

Noen ganger kan en god matrett gi oss mye mer glede når den vekker minnet om personen som lagde den for oss og det vedkommende betydde for oss.

Se alle innleggene på hjemmesiden til #HolidayHeritage-utfordringen.

Fortsett å dele deres #HolidayHeritage-poster. Du kan ende opp med å gå hjem med hovedpremien på 10 MyHeritage DNA Helse+Aner-sett og 10 MyHeritage-abonnement!

Lykke til!