Vi gjør deg oppmerksom på vår #HolidayHeritage-utfordring!

Vi gjør deg oppmerksom på vår #HolidayHeritage-utfordring!

Å, alle minnene! Lukten av bestemors mat til høytidene. Lystige toner fra kjente og kjære sanger som smyger seg inn gjennom vinduet. Det varme lyset fra flakkende stearinlys. Dette er en flott tid å nyte sammen med familie, skape nye minner og til å mimre om gamle dager og tider.

I denne ånd og høytidstider har vi gleden av å introdusere MyHeritages utfordring: #HolidayHeritage! 

Konkurransen:

Hver uke i måneden opp imot jul kommer vi til å kunngjøre et nytt spørsmål eller utfordring. Og hver uke kommer vi til å kåre en ny vinner. Blant premiene du kan vinne er MyHeritage DNA-sett og abonnementer. En heldig vinner av hoved-premien vil få 10 gratis DNA-sett til alle på sin gaveliste!  

For å delta poster du rett og slett svaret ditt på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtag #holidayheritage og ved å tagge MyHeritage (Facebook, Twitter eller Instagram). Del postene dine med venner og familie for å få så mange likes som mulig.

På slutten av den uken vil posten med flest stemmer vinne en MyHeritage Komplett-plan, en MyHeritage DNA-test og en MyHeritage DNA Helse+Aner-test. Og vinneren vil også ta del i konkurransen om den store hoved-premien.  

Den første utfordringen:

For å delta i den første utfordringen, legger du ut ditt eldste familiebilde fra høytidene! Fortell oss hvem som er på bildet, når det er tatt og hva personene på bildet betyr for deg.  

Post bildet ditt på Facebook, Twitter eller Instagram. Glem ikke å legge til hashtag #holidayheritage. Den første utfordringen er åpen mellom 22.–28. november. 

Vi er kjempespente på å høre om dine høytids-minner og gleder oss til å hjelpe deg med å skape nye minner som din familie vil kunne glede seg over i flere generasjoner fremover.

Besøk bloggen vår neste uke for å få med deg hvem som er denne ukens vinner, for en ny utfordring og en ny sjanse til å vinne!

Besøk bloggen vår neste uke for å få med deg hvem som er denne ukens vinner, for en ny utfordring og en ny sjanse til å vinne!

Lykke til!