#HolidayHeritage-utfordringen: Uke 2

#HolidayHeritage-utfordringen: Uke 2

Forrige uke introduserte vi vår #HolidayHeritage-utfordring til dere! Besøk #HolidayHeritage Challenge for mer informasjon om konkurransen. Der vil du kunne lese detaljer om hvordan du kan bidra i de ukentlige utfordringene.

Forrige ukes vinner

Forrige uke ba vi dere om å sende inn deres eldste familiebilder fra julen. Vi mottok noen helt fantastiske bilder.

Her er noen av våre favoritter:

https://twitter.com/credmondiv/status/1198429560829808646

https://www.instagram.com/p/B5QoUyqpYic/

https://www.instagram.com/p/B5LUEVnFJDc/?utm_source=ig_embed

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212673068820120&set=a.1467887955674&type=3&theater

Besøk nettsiden #HolidayHeritage Challenge for å se alle bildene!

Vinneren som mottok flest likes i uken som gikk og som vil motta en MyHeritage DNA Helse+Aner-test og et MyHeritage Komplett-abonnement er Cristian Sanz Sánchez. Christians bidrag, hvor han minnes en jule-forestilling fra barndommen i Madrid året 1996, fikk over 200 likes!

https://www.instagram.com/p/B5ak_B3hYTR/

Glem ikke at alle bidragene fortsatt har sjansen til å vinne vår hoved-premie! Bildet som har flest likes på slutten av konkurransen vinner 10 MyHeritage DNA Helse+Aner-tester og 10 MyHeritage Komplett-abonnementer.

Ny utfordring

I denne ukens utfordring, stiller vi følgende spørsmål: Hvis du hadde kunnet reise tilbake i tid – hvilken tidligere slektning ville du i så fall hatt lyst til å feire julen med? Og hvorfor?

For å delta poster du svaret ditt på Facebook, Twitter eller Instagram. Husk å tagge MyHeritage og bruk hashtaget #holidayheritage. Del posten din og HolidayHeritage Challenge-siden med venner og familie for å få flest mulig likes. Den posten som har fått flest likes innen 7. desember vinner en MyHeritage DNA Helse+Aner-test, samt et MyHeritage-abonnement. Vi anbefaler å poste et bilde også, slik at vi kan se din utvalgte slektning!

Vi gleder oss til å høre om din slektning fra fortiden!