Gratis ekteskapsregister på valentinsdagen

Gratis ekteskapsregister på valentinsdagen

La kjærligheten vise vei denne valentinsdagen mens du utforsker de romantiske kjærlighetshistoriene i din families fortid. MyHeritage er glade for å kunngjøre at vi fra 13. til 17. februar 2024 gir deg gratis tilgang til vår enorme skattkiste av ekteskapsopptegnelser. Dykk ned i 254 samlinger som inneholder 746 millioner historiske dokumenter.

Søk i gratis ekteskapsregistre på MyHeritage

Vielsesprotokoller er et vindu inn i de hjerteskjærende øyeblikkene som markerer begynnelsen på nye slektsgrener. De avslører vanligvis navn, fødselsdato, fødested og bosted for brudeparet, og ofte også detaljer om foreldrene eller vitnene, som kan være nære venner eller slektninger.

Med MyHeritage har du nøkkelen til å låse opp 254 unike ekteskapssamlinger fra hele verden, inkludert noen som er eksklusivt tilgjengelige på MyHeritage og andre som har vakkert skannede bilder.

Tilgang til disse dokumentene krever vanligvis et Komplett- eller Data-abonnement, men i fem dager er det helt gratis å søke i dem. Registrer deg for en gratis MyHeritage-konto for å begynne.

For å bidra til sesongens kjærlighetsånd har forskningsteamet vårt avdekket en fascinerende trend når det gjelder navngivning av babyer. Visste du at babynavnet Love blir stadig mer populært i USA?

Teamet hos MyHeritage har dykket ned i offentlige registre og oppdaget at Love i fjor kom inn blant de 1000 mest populære navnene for første gang siden 1893! Det stemmer, for over hundre år siden var Love ikke bare et ord for kjærlighet, men også et populært guttenavn. Den høyeste toppnoteringen den gang var i 1902, som nummer 838. Med valentinsdagen rett rundt hjørnet virker det som om det virkelig er kjærlighet i luften, og nå, mer enn noensinne, finner den veien inn i navnene til vår nyeste generasjon.

Denne valentinsdagen kan du utforske dine forfedres kjærlighetshistorier gjennom ekteskapsregistrene og tenke på kjærlighetens varige betydning – ikke bare som en følelse, men som et navn som går i arv gjennom generasjoner.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å avdekke den romantiske begynnelsen som formet familien din. Begynn å søke nå og la oss få vite hvilke spennende historier du finner!