Del dine juletradisjoner og du har vinnersjanse!

Del dine juletradisjoner og du har vinnersjanse!

Juletradisjoner som gjentas hvert år gir varige inntrykk og spesielle minner som varer livet ut. Noen tradisjoner som er vanlige i dag går tusener av år tilbake i en eller annen form. De tolv juledagene, gaveutveksling og sanger, stammer for eksempel tilbake til dengang Mesopotamia eksisterte.

Familier rundt om i verden feirer mange av de samme høytidstradisjonene. Mange er kjente med tradisjoner som å sende julekort til venner og slektninger, dekorere juletrær og utveksle gaver. Men hver familie har sin egen spesielle måte å feire på, med sine egne variasjoner.

Nå i førjulstiden vil vi gjerne høre om din families juletradisjoner og hvordan de ble til! Hva kjennetegner jula for deg og dine?

Del bakgrunnen for deres tradisjoner med oss og pass på å inkludere bilder! Legg igjen ditt innslag i kommentarfeltet nedenfor eller skriv til oss på stories@myheritage.com innen 16. desember for å delta.

Vi velger deretter våre tre favoritter som kan vinne MyHeritage DNA-sett og kommer også til å dele noen av de øvrige historiene her på bloggen.

Vi ser frem til å lese om dine familietradisjoner!

Lykke til!