MyHeritage på Dagsrevyen NRK

MyHeritage på Dagsrevyen NRK

Dagsrevyen

3. november 2018 ble MyHeritage, MyHeritage DNA og vår første internasjonale bruker-konferanse i Oslo (MyHeritage LIVE) dekket på Dagsrevyen i NRK!

Nicolas’ historie

Nicolas Herrera bor i Ålesund og er adoptert. Ble funnet av politiet på gaten i Columbia og ble adoptert bort. Han har alltid lurt på hvor han kommer fra. Takket være MyHeritages spesielle veldedighets-initiativ, DNA Quest, fikk han gjennomført sin DNA-test. Denne ga ham opplysninger om hvor han kommer fra, og han fortsetter nå ivrig jakten på sin biologiske mor.

Videoavspiller

Nordmenn er svært interesserte i slektsforskning og DNA-testing. I november i fjor arrangerte vi MyHeritage LIVE – vår første internasjonale bruker-konferanse noensinne – nettopp derfor i Oslo. Konferansen ble svært vellykket. Hundrevis av MyHeritage-brukere fra 28 forskjellige land deltok og fikk en unik, internasjonal, slektsforsknings-opplevelse. Tusener av andre fulgte forelesningene via live streaming på konferansens nettside og vår Facebook live streams. Vi hadde stor fornøyelse av å få møte så mange MyHeritage-brukere og for å kunne gi dem ytterligere veiledning i DNA- og slektsforskningens vitenskap.

Gå ikke glipp av denne morsomme videoen som viser noen av høydepunktene fra konferansen: MyHeritage LIVE 2018 – teaser fra MyHeritage på Vimeo. Les vår komplette oppsummering av konferansen og få med deg alle de 24 forelesningene helt GRATIS.