morogdatter

Som mor så datter

Kommentarer

Vi ba våre lesere om å sende inn bilder med kvinner som ligner på hverandre, og som hører til i forskjellige generasjoner i deres familier.

Resultatene var utrolige og likhetene vi så på bildene var fantastiske. Til tider er det nesten nifst å se!

Her er noen av våre favoritter:

Stephanie Brown

Til venstre, Elzabeth (Diemert) Brown med tipp-tipp-oldebarn, Stephanie Brown, født 133 år senere.

Margie Wirth

«Her er kvinner fra fire generasjoner. Vi har alle lignende øyne. Håret mitt var mye rødere da jeg var yngre. Jeg fikk definitivt hårfargen og -tykkelsen/typen og mine hassel-grønne øyne fra min oldemor, Maggie. Jeg fikk mitt firkantede ansikt og nesen min fra min tipp-oldemor, Mary. Profilen og haken min ligner min bestemors. Hun hadde også sin mors tykke hår og type»

Fra venstre, Margies tipp-oldemor Mary Maher, oldemor Margaret «Maggie» (Maher) McKeown, bestemor Margaret McKeown og Margie Wirth.

Kelly Bond

Til venstre, Kellys bestemor Nana Wilhelmina Thomas og til høyre, Kelly.

Jessica May

«Vi har alltid blitt fortalt hvor mye vi ligner på hverandre!»

Fra venstre, Madeleine May og datteren, Jessica May.

Barbara Lopez

«Min mor døde for to år siden. Da jeg gikk gjennom gamle bilder, ble jeg forbauset over å se hvor mye min datter ligner på min mor da hun var den samme alderen. Vi har i hvert fall alle det samme uttrykket.»

Fra venstre, Barbaras mor Jane Ellen Lockwood da hun var 21, Barbara 43 år gammel og Barbaras datter Meghan, 21 år gammel.

Michelle Devlin

«Hun er min tvillingsøster!»

Fra venstre, Michelles datter, Adriana tre år gammel og til høyre, Michelle selv som liten.

Peggy Lauritzen

«Folk har ofte fortalt meg hvor lik jeg er min mor. Jeg har alltid trodd de mente min natur eller personlighet. Selv lot jeg meg aldri merke den fysiske likheten – inntil jeg så disse bildene av min mor og meg, holdt opp mot hverandre.»

Til venstre, Peggys mor Ida Stevens Clemens (1913-1984) og til høyre, Peggy Lynne Clemens Lauritzen.

Katja Laaksonen

Fra venstre, Katjas bestemor på hennes forlovelsesselskap; i midten, hennes mors andre bryllupsdag og til høyre Katja selv.

Jessica Di Battista

Til venstre, Jessicas mor med Jessica på armen (1993) og til høyre, Jessica med sin egen datter på armen (2019).

Karen Lingat

Fra venstre, Karens mor ca. 1930 og Karen ca. 1970.

Jan Beattie

«Hun er som en mini-versjon av meg, det skal være sikkert! Jeg hadde et bilde av meg selv som fire-åring hengende i min datters rom. Første gang min svigermor så den, spurte hun når jeg hadde tatt det bildet av Melissa. Begge mine tanter kaller Melissa lille Jan

Til venstre, Jan (Cash) Beattie i 1956 og til høyre, datteren Melissa Beattie i 1983.

Samantha Evangelista

«Jeg fant dette bildet av min tipp-oldemor via en DNA match med en kusine!»

Fra venstre, Samanthas tipp-oldemor og Samantha Evangelista.

Megan Terrell

«Vår oldemor er fortsatt i live og hun hadde to døtre — en er min bestemor Rhonda og den andre er Karen. De to døtrene hadde kun sønner, inkludert Rhiannons far. Rhiannon og hennes far har de samme tydelige antisktstrekkene som har blitt videreført fra May, og alle sier at Rhiannon kommer til å se ut nøyaktig som sin bestemor når hun blir eldre.»

Til venstre, Megans oldemor May Ballard Germer født 1934 og til høyre, hennes tremenning Rhiannon Baker født 2018.

Jayne Sauley

«Jeg kunne fortalt dere om mange tilfeller hvor jeg og min datter har blitt tatt for å være tvillinger eller søstre på lang avstand — for mange ganger. Da jeg var tjue, fikk jeg min førstefødte. Mindre enn ett år etter at jeg hadde giftet meg med hennes far. Fra det øyeblikket jeg oppdaget at jeg var gravid, visste jeg at det var en jente. Alle sa jeg måtte være klar over at det motsatte kunne være tilfellet, men jeg visste det fra første dag. Du forstår, min mor ble drept da jeg var seks år gammel. Jeg tror Gud hvisket meg i øret for mange år siden at jeg skulle få anledningen som hun aldri fikk — å se min datter vokse til en ung kvinne. Hele mitt liv har jeg hørt hvor mye jeg ligner min mor, går som min mor og til og med spiser maiskolbe slik min mor gjorde. Nå hører min førstefødte hvor mye hun ligner på meg, hvordan hun er som snytt ut av nesen på meg. Hvordan Gud valgte å beholde støpeformen for gjenbruk. Det er godt å se hvordan min mor lever videre gjennom henne.»

Til venstre, datter Kaitlan Becker og til høyre, mor Dorothy Jayne Sauley.

Megan Ryan

Til venstre, Megans bestemor og til høyre, Megan.

Har dere eksempler på fascinerende familie-likheter i slekten? Del disse med oss i kommentarfeltet nedenfor.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen