Online program desember

Online program desember

Kommentarer

Vi avslutter året 2020 med et smell her på MyHeritage! Det er mange som har hatt god tid til hobbyene sine i denne karantenetiden, og slektshistorie har rangert høyt på den listen over aktiviteter som har fått en oppsving. Vi har mottatt utallige meldinger fra brukere over hele verden som setter pris på det online programmet vi har tilbudt hver måned. Sesjonene har hjulpet mange med å få en større forståelse av slektsforskning og DNA, og holde seg oppdatert om hvordan man bruker MyHeritage-verktøy.

Judy har fortalt at pandemien har gitt henne tilgang til mange leksjoner som normalt ikke ville være tilbudt online, og denne formen for videreutdanning har hjulpet henne med å komme videre i forskningen sin.

Ellen skrev: “COVID-19 har gitt meg mer tid til å bruke online forskning. Det har gjort at jeg har kunnet roe meg ned og konsentrere meg mer om murveggene mine. Jeg har klart å bryte gjennom en vegg jeg har jobbet med i 20 år, så det har kommet noe godt ut av dette utfordrende året!»

Også Steinar har kommentert at ettersom pandemien har holdt ham hjemme det meste av året har han hatt mulighet til å bruke mye tid på å jobbe med slektstreet sitt. Han har funnet mange treff med MyHeritage og han har hatt tid til å se på webinarer.

Vi inviterer deg til å bli med på våre online-webinarer som kommer fremover. Det blir Facebook Lives og Instagram Lives som du kan følge rett fra sofaen din. Vi er spesielt fornøyd med den siste sesjonen i år, vår avslutning av årets Facebook Live Bonanza. Sammen med flere spesielle gjester skal vi reflektere over året som har gått, og se frem til 2021.

Alle Live-økter på Facebook er tilgjengelige for visning i Video seksjonen på MyHeritage sin offisielle Facebook side, og mange av Ask the Expert-øktene blir gjort tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage Kunnskapssenter.

Kos deg!

Facebook Online Sessions

Det er ikke nødvendig med forhånds-registrering for disse øktene, du kan se  dem rett fra MyHeritage sin offisielle Facebook side. Du behøver bare besøke siden når økten starter, og du finner direktesendingen øverst i feeden. Du vil også kunne skrive spørsmål i kommentarfeltet og et utvalg av dem vil bli besvart på direkten.

7. desember kl. 2000

Tema: DNA-testing for adopterte (og andre med ukjente foreldre)

Gjest: Richard Hill

Beskrivelse: Adoptivbarnet Richard Hill identifiserte sin biologiske familie gjennom DNA-testing og grunnla nettstedet DNA-Testing-Adviser.com. I denne sesjonen vil han gjennomgå metoder for adopterte kan bruke for å finne biologisk familie gjennom DNA-testing på MyHeritage.

9.desember kl. 2000

TemaDra slektsforsknings informasjon ut av dine familiemedlemmer

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker, arkiv-leder og offentlig historiker, vil vise deg hvordan du kan skaffe slektsinformasjon fra dine slektninger i julen.

14. desember kl. 2000

Tema: Utvide familie-kretsen på MyHeritage

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slektsforskning ekspert og pedagog Thomas MacEntee vil vise deg hvordan du bruker MyHeritage for å holde kontakten med familien. Han vil også dekke kontakt med andre MyHeritage-brukere, koble til DNA-treffene dine, og snakke om de beste måtene å kontakte andre på.

16. desember kl. 2000

Tema: Finne stemmen hennes – 3 trinn for å forske på kvinnelige forfedre.

Gjest: Gena Philibert-Ortega

Beskrivelse: Bli med på Gena Philibert-Ortegas spennende foredrag. Hun er forfatter, forsker og instruktør, som hun fokuserer på kvinners familiehistorie og hvordan å finne dine kvinnelige forfedre i MyHeritage historiske opptegnelser.

23. desember kl. 2000

Tema: Utforske MyHeritage Record Samlinger, de unike og de uvanlige.

Gjest: James Tanner

BeskrivelseVeteran slektsforsker og slektsforskning blogger James Tanner vil vise deg hvordan du blir bedre i å utforske MyHeritage sin 12,7 milliarder historiske poster.

28. desember kl. 2000

Tema: Julemoro med barn

Gjest: Shenley Puterbaugh

Beskrivelse Bli med Shenley Puterbaugh, grunnleggeren av Inspire Family History. Bli med mens hun presenterer en workshop om å skape morsomme slektshistoriske aktiviteter for hele familien denne høytiden.

30. desember kl. 2000

Tema: Slutten av året Facebook Live Bonanza!

Gjest: Utvalgte gjeste-talere

BeskrivelseI denne spesial-utgaven vil vi få selskap av ulike spesialister i bransjen. Vi vil ha en paneldebatt som reflekterer over det siste året, og vi ser fremover til 2021.

Instagram Live!

Det stemmer, vi sender endelig live-økter på Instagram denne måneden! Slektsforsker Maureen Taylor, også kjent som «The Photo Detective», vil tilby en generell Q & A om historiske postkort og gratulasjonskort på MyHeritages Instagram-profil på 21. desember kl. 20.00

For å bli med, sørg for at du følger MyHeritages på Instagram, den offisielle kontoen som heter MyHeritage. Når klokken er 20.00, gå inn på kontoen. Du vil se vår logo øverst på skjermen med en fargerik ring rundt den og ordet LIVE. Trykk på bildet for å bli med.

Ask the Expert

Ask the Expert webinar serien er gratis og arrangeres av vår slektsekspert, Daniel Horowitz. Den spenner seg over et bredt spekter av emner, fra å utnytte de nyttige MyHeritage-funksjonene til å søke i de historiske samlingene. For å registrere deg for å delta på en Ask the Expert økt, klikk på lenkene for å registrer deg nedenfor.

10. desember kl. 1900

Tema: Gi slektsforskningens gave

Beskrivelse: Julen handler om familie, så hva er vel en bedre gave enn familien selv? Finn ut hvordan du kan lage vakre og meningsfylte gaver ved hjelp av dit MyHeritage-slektstre og dine familiebilder, og lær hvordan du kan hjelpe andre med å oppdage magien i slektsforskning med et gavemedlemskap på MyHeritage. Klikk her for å registere deg.

17. desember kl. 1900

Tema: Åpen mikrofon

Beskrivelse: Gjør deg klar til å snakke. Daniel Horowitz vil åpne mikrofonen, lytte til dine spørsmål, og svare dem på direkten. Kom med dine slekts-spørsmål og la oss ha det gøy sammen. Klikk her for å registere deg.

Emneord:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen