Online program for Februar 2021

Online program for Februar 2021

Det har vært en utrolig travel måned på MyHeritage med noen fantastiske nye lanseringer! Og vi har som alltid en spennende timeplan for online arrangementer for måneden som kommer. I februar har vi et spesielt fokus på å utforske de nye funksjonene og oppdateringene på MyHeritage.

I vårt gratis program deltar bransjetopper innen slektsforskning, familiehistorie og DNA og snakker om et bredt spekter av nyttige og relevante emner. Og takket være live-formatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Og har du ikke har tid til se på live-arrangementene, kan du allikevel ha glede av øktene i ettertid hvis du går til video-delen på MyHeritage sin offisielle Facebook side. Noen Ask the Expert-økter blir gjort tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage Kunnskapsbase.

Facebook Live Program

Du trenger ingen forhåndsregistrering for å se disse øktene, du kan delta rett fra vår offisielle Facebook side. Du trenger bare å besøke siden når økten er planlagt å starte, du finner direktesendingen øverst i feeden. Du vil kunne stille spørsmål i kommentarfeltet, og noen av spørsmålene blir besvart live.

1. februar kl 20.00

Emne: Searching for My South Carolina Kin

Gjest: Bernice Bennett

Beskrivelse: Kom hør på forfatter og slektsforsker Bernice Bennett på sin reise for å finne sine forfedre i South Carolina. Her kan du lære noen tips og triks for å undersøke dine egne forfedre i Sør.

3. februar kl 19.00

Emne: Finding the Stories of All 400,000+ U.S. World War II Fallen

Gjest: Don Milne

Beskrivelse: Don Milnes ideelle initiativ, Stories Behind the Stars, begynte som et forsiktig bloggprosjekt men har vokst seg stort. Ambisjonen er å spille inn historiene til alle de 400 000 soldater som falt i kamp for USA under andre verdenskrig. Hør hans historie og lær hvordan du kan bidra til å bevare av disse heltenes historier.

8. februar kl. 20.00

Emne: Family History in the Kitchen

Gjest: Gena Philibert-Ortega

Beskrivelse: Ingenting sier mer om en familie enn et godt måltid. Bli med slektsforsker og forsker Gena Philibert-Ortega og lær hvordan du får kontakt med dine forfedre gjennom maten de spiste.

10. februar kl. 19.00

Emne: Bli forelsket i MyHeritage ekteskaps-samlinger

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slektsforsker ekspert Thomas MacEntee viser hvordan du kan finne informasjon om de store romantiske hendelsen i familien din i MyHeritages ekteskapssamlinger! Søk og se hva ekteskapsopptegnelser kan avsløre om familien din, og hvordan de kan berike forskningen din.

22. februar kl. 20.00

Emne: Advanced DNA Features on MyHeritage

Gjest: Ran Snir

Beskrivelse: MyHeritages direktør for produktadministrasjon Ran Snir introduserer deg for de avanserte DNA-funksjonene på MyHeritage. Han forteller hvordan de kan hjelpe deg med å bedre forstå DNA-resultatene dine og gjøre fremskritt med din slektsforskning.

15. februar kl. 20.00

Emne: Say Cheese! Preserve, Identify, and Improve Ancestral Snapshots

Gjest: Maureen Taylor

Beskrivelse: Maureen Taylor, a.k.a. The Photo Detective, vil vise deg hvordan du kan identifisere dine forfedre i gamle bilder, forbedre bildene og bevare dem for fremtidige generasjoner.

17. februar kl. 20.00

Topic: Navigating the MyHeritage Mobile App

Gjest: Masha Novak

Beskrivelse: Bli med Masha Novak, prosjektleder for MyHeritage-mobilapp. Hun leder deg gjennom appen og viser deg hvordan du kan utnytte det fulle potensialet som slektsverktøy. Lær om appens eksklusive funksjoner og få samtidig noen gode tips om hvordan du gjør for slektsforskning i farta!

Ask the Expert

Vår gratis Ask the Expert serie med webinarer hvor vår slektsforskning Expert, Daniel Horowitz er vert spenner over et bredt spekter av emner. Han demonstrerer de mange  funksjonene til MyHeritage tilbyr, tog søker i historiske dokument samlinger. Du må registerer deg for å delta på en Ask the Expert økt, klikk på registreringslenken nedenfor.

4. februar kl. 19.00

Topic: Managing Multiple Accounts and Trees on MyHeritage

Beskrivelse: Du kan bygge flere slektstrær på MyHeritage, og bruke flere kontoer. Dette kan noen ganger bli uhåndterlige. Her lærer du noen gode fremgangsmåter for å holde orden og få mest mulig ut av flere kontoer.

Klikk here for å registrere deg til Managing Multiple Accounts and Trees on MyHeritage.

11. februar kl. 19.00

Topic: Exploring AutoClusters

Beskrivelse: AutoClusters er et svært nyttig verktøy for å gruppere DNA-matchene dine og finne ut hvordan de er koblet til hverandre og til deg. Kom utforsk dette verktøyet og lære hvordan det kan hjelpe deg med din genetiske slektsforskning.

Klikk here for å registrere deg for å være med å utforske AutoClusters.

Vi ser frem til å se deg!