Online program i april

Online program i april

Vi ønsker dere alle en deilig vår! Våren har alltid vært tid for håp og nye begynnelser, og vi håper at du har den følelsen uansett hvor du er. Som alltid har vi en spennende plan med gratis online arrangementer i april måned også. Den består av de vanlige Facebook Lives og Ask the Expert-øktene. Men det blir også en Instagram Live i april, og for andre gang, arrangerer vi det årlige 24-timers slektsforsknings-webinar-maraton!

Våre gratis FB Lives er, som alltid, med gjester som er eksperter i slektsforskning, familiehistorie og DNA. De vil gi et bredt spekter av nyttige og relevante emner. Takket være live-formatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Skulle du ikke kunne delta på arrangementene når de går live, kan du allikevel se alle de innspilte FB Live-øktene i video delen på MyHeritage Facebook sin offisielle Facebook side. Ask the Expert-øktene blir som oftest gjort tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage Kunnskapssenter.

Men først, det mest spennende online arrangementet for april:

8. og 9. april – Den andre, årlige 24-timers Webinar Marathon for slektsforskere

I fjor var MyHeritage og Legacy Family Tree Webinars vertskap for tidenes første 24-timers Webinar Maraton for slektsforskere, et enestående arrangement som brakte den nyeste og største innen slektsforskning rett hjem til brukere fra hele verden. Det ble en suksess og vi er vi glade for å invitere deg til å delta i den andre 24-timers Webinar Maraton for slektsforskere!

Klikk her for å mer informasjon og registrering.

Instagram Live Familiegjenforening

Den 18. april kl 10.00, arrangerer vi en familiegjenforening på Instagram Live!

Hope Fowler fant sine to halvsøsken Victoria og Carlos Belez, og kusinen Krystal Baez, ved hjelp av MyHeritage-DNA. Bli med oss når de deler sin rørende historie!

For å delta, besøk MyHeritage sin Instagramkonto den 18. april kl. 21.00 og trykk på direktesendingen. Følg oss på Instagram for å få varsel når vi går live!

Facebook Live Sessions

Du behøver ingen å registrere deg for å delta på Facebook Live. Du kan delta dirkete på MyHeritage sin offisielle Facebook side. Du trenger bare å besøke siden når økten starter, og du finner direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler at du følger facebooksiden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Du vil kunne stille spørsmål i kommentarfeltet, og et utvalg av dem vil bli besvart på slutten av økten.

5. april kl. 20.00

Tema: Gettysburg in Color: Iconic Images Like You’ve Never Seen Them Before

Gjest: Timothy H. Smith, Sue Boardman & Garry Adelman

Beskrivelse: Timothy H. Smith og Sue Boardman er historikere ved Adams County Historical Society, og Garry Adelman er Direktør for historie og utdanning ved American Battlefield Trust. De vi utforske noen av de mest ikoniske bildene i amerikansk historie på en helt ny måte. Amerikansk historie vil aldri bli den samme.

7. april kl. 15.00

Tema: Hvorfor MyHeritage DNA tikker alle boksene

Gjest: Dr. Maurice Gleeson

Beskrivelse: Dr. Maurice Gleeson, direktør for Gleeson DNA Research, forklarer hva som gjør MyHeritage DNA til et ideelt valg for genetiske slektsforskere som ønsker å forske på sin familiehistorie gjennom DNA.

12. april kl. 13.00

Tema: Are You Related to Royalty?

Gjest: Caroline Gurney

Beskrivelse: Hvem drømmer ikke noen ganger om å bli prins eller prinsesse? Historieforsker Caroline Gurney vil vise deg hvordan du kan finne ut om du har kongelig blod strømmende gjennom årene dine.

15. april, kl. 14.00

Tema: Finding Ancestors on Ellis Island

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Til ære for The National Ellis Island Family History Day, vil slektsforskerekspert og pedagog Thomas MacEntee vise deg hvordan du undersøker forfedrene som gikk over Ellis Island.

21. april kl. 07.00

Tema: Remembering the ANZACs

Gjest: Shauna Hicks

Beskrivelse: Slektshistorieforsker Shauna Hicks ringer inn fra «Down Under». Tema for hennes øke er hvordan man forsker på forfedre som kjempet i Boerkrigen og første verdenskrig i Australia og New Zealand.

26. april kl 19.00

Topic: DNA Q&A for DNA Day

Gjest: Diahan Southard

Beskrivelse: Til ære for den Nasjonale DNA-dagen er Diahan Southard fra Your DNA Guide her for å svare på dine DNA-relaterte spørsmål.

28. april kl.12.00

Tema: Forske på din jødiske slektshistorie

Gjest: Daniel Horowitz og Eli Rabinowitz

Beskrivelse: MyHeritages Slektsforskning Ekspert Daniel Horowitz og slektsforsker Eli Rabinowitz vil dele sine erfaringer med å spore opp sine jødiske forfedres fotspor over kontinentene. De gir verktøy og råd til de som ønsker å gjøre det samme.

Ask the Expert

Vår Ask the Expert webinarserie med slektsforskerekspert Daniel Horowitz arrangeres hver torsdag kl. 18.00. Hver uke fokuserer Daniel på forskjellige emner, alt fra å få utbytte av nyttige MyHeritage-funksjoner, til å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer også brukere til å stille spørsmål og rådføre seg med ham. Klikk her for å registrere deg for kommende Ask the Expert økter.

Som alltid ser vi frem til å «se» deg!