Onlineprogram for Mai

Onlineprogram for Mai

Vi er glade for nok en gang å dele vårt onlineprogram for den kommende måneden. Som alltid er det stappfullt av spennende gratis innhold fra toppforelesere og eksperter. Denne måneden vil vi blant annet tilby en spesiell økt for Memorial Day, forelesninger om forskning på irsk og svensk arv, bruk av avanserte MyHeritage-funksjoner og mer.

Våre live webinarer er gratis og du kan høre toppeksperter innen slektsforskning, familiehistorie og DNA som snakker om et bredt spekter av nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Har du ikke anledning til å live-arrangementene, kan du fortsatt glede deg over alle innspilte FB Live-økter i videodelen på MyHeritages offisielle Facebook side, og mange av Ask the Expert-øktene blir senere gjort tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage Kunnskapsbase.

Facebook Live økter

Det er ikke nødvendig med forhånds registrering for disse øktene, se dem på denne Facebooksiden. Ved å besøke den når økten er planlagt å starte, og se etter direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler at du følger Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og foredragsholderen vil svare på et utvalg av dem på slutten av økten.

  1. mai, kl 14.00

Tema: Using MyHeritage for Irish Genealogy

Gjest: Gerard Corcoran

Beskrivelse: Gerard Corcoran, Irlands representant for International Society of Genetic Genealogy, vil vise deg hvordan du kan undersøke dine irske forfedre ved hjelp av MyHeritage sine ressurser og teknologier.

  1. mai, kl 20.00

Tema: Fan Favorite Photo Features on MyHeritage

Gjest: Maureen Taylor

Beskrivelse: Maureen Taylor fra The Photo Detective vil vise deg hvordan du kan utnytte kraften i MyHeritages fotofunksjoner for å berike forskningen din og få kontakt med forfedrene dine.

  1. mai, kl 20.00

Tema: Storytime with Papa Jake

Gjest: Jake Larson

Beskrivelse: Bli med på en veldig spesiell økt i forbindelse med Memorial Day sammen med den 98 år gamle veteranen Jake Larson fra andre verdenskrig. Han skal dele historier og bilder fra andre verdenskrig.

  1. mai, kl 20.00

Tema: Trolling Virtual Cemeteries and Using Cemetery Records

Gjest: Amie Bowser Tennant

Beskrivelse: Kirkegårder er en gullgruve for informasjon når du forker på slekt, og du trenger ikke å forlate hjemmet ditt for å besøke dem! Amie Bowser Tennant fra Genealogy Reporter vil vise deg hvordan.

  1. mai, kl 19.00

Tema: Turning AutoClusters Into Solutions

Gjest: Roberta Estes

Beskrivelse: Roberta Estes fra DNAeXplain vil vise deg hvordan du utnytter MyHeritage’s AutoClusters-funksjon for å oppnå gjennombrudd i din genetiske slektsforskning.

  1. mai, kl 20.00

Tema: Researching Swedish Genealogy

Gjest: Christina Sagersten

Beskrivelse: En av Sveriges ledende slektsforskere, Christina Sagersten, vil gi en grundig innføring i forskning på svensk opphav.

  1. mai, kl 20.00

Tema: Family Records of The Great War 1914–1918

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Slektsforsker-ekspert James Tanner vil diskutere familieposter knyttet til første verdenskrig og vise deg hvordan du kan lære din egen families historie i forhold til denne historiske hendelsen.

Ask the Expert

Ask the Expert webinar-serien vår arrangeres av slektsforsker-ekspert, Daniel Horowitz, hver torsdag kl 19.00 og de er gratis. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne, alt fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner til å søke i de historiske samlingene. Han inviterer brukere til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registere deg på kommende Ask the Expert økter.

Som alltid ser vi frem til dele sesjonene i vårt onlineprogram!