Min manns tante er henrykt over fotoalbumet jeg ga henne

Min manns tante er henrykt over fotoalbumet jeg ga henne

Doris McQueen er 86 år og kommer fra Oregon. Hun er MyHeritage bruker og har vært aktiv slektsforsker i 20 år. Da MyHeritage lanserte MyHeritage In Color™ og MyHeritage Fotoforbedrer var hun så fornøyd med resultatene at hun bestemte seg for å lage et helt fotoalbum til ektemannens 91 år gamle tante, som bor i Texas.

Hun forteller at hun skannet mange gamle bilder av tanten og familien hennes. Deretter lastet hun dem opp til MyHeritage for så å fargelegge og forbedre dem. Bildene skrev hun ut på vanlig printerpapir, før hun puttet dem i plastlommer og samlet dem i en ringperm. Jeg tror tanten til mannen min har ringt oss minst ti ganger for å fortelle hvor fantastiske bildene er, og hvor stor pris hun setter på at jeg har laget et helt fotoalbum for henne.

En smakebit fra et vakkert fotoalbum

Doris har delt noen av disse fantastiske bildene med oss. Dette er et barnebilde av ektemannens tante, hun som er den glade mottakeren av albumet. 

Tanten til Doris sin ektemann

Tanten til Doris sin ektemann

Nedenfor ser du bestemoren til Doris sin ektemann, families overhode. Dette bildet ble tatt i 1889:

Denne glade gjengen er fjerne søskenbarn til ektemannen til Doris. De to jentene heter Ida (f. 1900) og Lilla Shelton (f. 1901). 

Her er et annet fantastisk bilde av Ida og Lilla

Bildet nedenfor er fra 1949 og dette er ektemannen til Doris, Bob, sammen med sine besteforeldre, foreldre og søskenbarn. «Familien elsket å feire!» sier Doris.

Og bildet nedenfor er fra bryllupet til Doris sine onkler og tanter. Et ekte dobbeltbryllup. Tanten Lilian giftet seg med Arne, og Lilians bror Fred giftet seg med Viola. Den minste brudepiken er Doris.

En i familien må ta over etter meg

Doris forteller at hun ble interessert i familiehistorie som ung voksen, da fikk de besøk av slektninger fra Sverige som kunne fortelle henne og foreldrene mye om familiens historie. Hun begynte allikevel ikke å jobbe aktivt med slektsforskningen før i år 2000, da døde svigerdatteren hennes dessverre av brystkreft. «Da min svigerdatter døde følte jeg en trang til å dokumentere alt jeg visste om familien, for barna hennes skyld,» skrev Doris til oss. I september 2009 ble hun MyHeritage bruker.

Doris har jeg mange esker fulle med familiehistorier. Hun har samlet og arkivert informasjon som er viktig å beholde, og familiebilder er en stor og viktig del av den samlingen. Hun forteller at det har blitt en besettelse, dette kommer hun til å fortsette å gjøre så lenge hun kan. «Jeg må også finne noen i familien som kan og vil ta over etter at jeg er borte,” sier hun

Vi simpelthen elsker alle disse bildene, og vi elsker Doris sin historie. Den minner oss på at man kan forbedre og fargelegge bilder med MyHeritage sine fotoverktøy og gi det som unike gaver! Gjerne som er fotoalbum. Du kan ganske enkelt skrive ut bildene dine slik som Doris gjorde, og sette dem inn i et album eller en ring-perm. Eller så kan du få dem skrevet ut og innrammet profesjonelt så de kan henge på veggen. Et annet alternativ er å designe en fotobok.

Prøv MyHeritage In Color™ og MyHeritage Fotoforbedrer her!