MyHeritage overgår 1 million årlige abonnenter!

[VIDEO]

Vi feirer en helt spesiell milepæl hos MyHeritage: vi har overgått 1 million årlige abonnenter! Vi vil benytte anledningen til å takke hver og en av brukerne våre som har abonnert gjennom årene. Hver og en av dere har vært en viktig del av reisen vår, og vi kunne ikke vært mer takknemlige. 

Våre røtter

Det føles som om det var i går at vår grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet bestemte seg for å gjøre sine egen lidenskap for familiehistorie til et forretningsforetak og startet selskapet fra garasjen hjemme. Nettsiden ble publisert i 2005, og siden den gang har vi stadig vokst og innovert. I 2007 lanserte vi vår avanserte Smart Matching™-teknologi, og i 2010 så MyHeritage sin mobil app lyset. I 2012 vi begynte å tilby historiske dokumenter, og 1 2016 lanserte vi MyHeritage DNA. Og dette var bare begynnelsen.

Det første kontoret til MyHeritage i Bnei Atarot, i sentrale Israel.

Det første kontoret til MyHeritage i Bnei Atarot, i sentrale Israel.

Veksten har vært intet mindre enn fenomenal. I dag er vi har vi 96 millioner brukere over hele verden. Nettstedet vårt er tilgjengelig på 42 språk og består av 82 millioner slektstrær, 16,1 milliarder historiske poster og det er 5,6 millioner DNA-tester i vår DNA-database. 

Vi besøker abonnent nr. 1 million

For å feire milepælen bestemte vi oss for å besøke vår abonnent nr 1 million, Bénédicte Halpouter, i hennes hjem i Belgia, og snakke med henne om hennes opplevelse med MyHeritage. Vi feiret Bénédicte med korps, ballonger og kake, og toppet det hele med å gi henne er gratis Komplett Abonnement for resten av livet. Gratulerer Bénédicte!

Vårt fantastiske team 

Her er feiringen i full gang med en liten fest som markerte anledningen, og vi takker våre flittige ansatte som gjorde det mulig. 

Her er et bilde av våre fantastiske medarbeidere

Her er et bilde av våre fantastiske medarbeidere

Vi er glade for å se en stadig fortsatt vekt og elsker å utvikle nye teknologier for å forbedre og automatisere slektsforskning. Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer, og ser frem til å feire mange flere milepæler med deg.