Jeg oppdaget en ukjent far og fikk en ny familie med MyHeritage DNA

Jeg oppdaget en ukjent far og fikk en ny familie med MyHeritage DNA

Ofte kjøper folk en DNA test fordi de søker å gjenforenes med sin ukjente familie, eller finne en ukjent far. Men noen ganger bringer DNA-resultatene familiemedlemmer sammen som ikke visste at det var noe som manglet. Dette var tilfellet med Debra Biagini, som nå er 62 år. Debra hadde vokst opp sammen med begge foreldrene sine, og hadde aldri forestilt seg at mannen som oppdro henne ikke var hennes biologiske far. Så da hun tok MyHeritage DNA-test som viste at hun hadde et far/datter-treff med en mann hun aldri hadde møtt, hun kunne ikke tro sine egne øyne. En annen og ukjent far? Hennes biologiske far, Theodore Roosevelt Britton Jr. var en tidligere amerikansk ambassadør. Han visste ingenting om Debras eksistens, men da han fikk vite det, ønsket han og hans familien hans henne kjærlig velkommen inn i deres liv. Se deres hjertevarme historie her: https://youtu.be/ICm3cJImgOM Debra Biagini hadde flyttet til Roma i Italia for å jobbe. Begge foreldrene hennes hadde gått bort. Da hun nærmet seg 60-år dagen sin, ønsket hun å gjøre noe spesielt for seg selv. En av hennes venner foreslo at hun skulle ta en DNA-test og reise til de regionene med høyest etnisitetsandel i resultatet. Det ville gi Debra muligheten til å utforske sin afrikanske arv. Debra elsket ideen og bestilte en DNA-test fra MyHeritage. Det var ikke den informasjonen hun fikk gjennom etnisitets estimatet sitt som forandret livet hennes for alltid. Med det var det hun kunne lese på toppen av sin DNA-treff liste; Theodore Roosevelt Britton Jr., et 48,5% treff som indikerte at han var hennes far. “I det øyeblikket så jeg bokstavelig talt på meg selv i speilet og spurte: ‘Hvem er du?'» sier Debra.

Moren hadde snakket om han

Da hun sa navnet hans høyt for seg selv, innså hun at hun gjenkjente det. Det var en mann ved navn Ted Britton som hennes mor hadde jobbet med på 50-tallet, og som hun alltid snakket kjærlig om han. Det moren ikke hadde fortalt henne var at hun hadde hatt en romanse med Ted, og at Debra var resultatet av den. Debra googlet Ted og fant mye informasjon om ham og hans arbeid som USAs ambassadør. Hun kunne med en gang se mye av seg selv i ham. Moren hennes hadde visst ikke fortalt det til Ted heller. Da Debra lyktes i å kontakte ham, ble han sjokkert.  “Da jeg fikk høre navnet Biagini, og hun sa at jeg var hennes datter, sa jeg: ‘Å nei nei, ikke meg, jeg har ikke hatt noen affærer eller noe sånt i Italia,'» kunne Ted minnes. «Men så fant jeg navnet på moren hennes, og da sa jeg: ‘Ahh … men hun fortalte aldri noe!'» “Jeg hadde en fantastisk flott far i første halvdel av livet mitt, han var en omsorgsfull og oppmerksom far. Nå står jeg plutselig overfor en ny far,» sier Debra. Teds familie har omfavnet Debra fullt ut, hun har blitt en del av familien. «Jeg gikk fra å ha en bror, til plutselig å ha to søstre og to brødre, søskenbarn, nieser og nevøer,» sier Debra. “Å plutselig stå ovenfor en ukjent far er slikt du leser om, sier Debra. «Men du tror ikke at det kan skje med deg selv!” Denne historien ble omtalt inn The New York Post i fjor. Hvilke utrolige oppdagelser kan du gjøre når du tar en MyHeritage DNA-test? Finn det ut og bestill din i dag.