2021 – MyHeritage-året som har gått

2021 har vært et spennende og utfordrende år. Vi så privatpersoner reise ut i verdensrommet, hele verden administrerte korona-vaksiner, store begivenheter som var planlagt for 2020 ble gjennomført ett år for sent, og globale problemer med globale forsyninger har vært forstyrrende mange steder. Alt dette har gitt oss en viktig lærdom og det er at fleksibilitet og motstandskraft er viktige nøkler i samfunnet. 

Hos MyHeritage, vi har kjørt berg-og-dal-ban og fortsetter å gjøre det vi kan best, nemlig å utvikle funksjoner slik at du får en stadig bedre opplevelse på MyHeritage, og kan gjøre forskningen din enklere og bedre.

Vi har lansert flere nye bildefunksjoner, noe som befester vår posisjon som den ledende slekts nettstedet for opplasting og deling av familiebilder.  Vår helt spesielle Deep Nostalgia™ funksjon som animerer ansikter i stillbilder, tok helt av vitalt. Det ble gjort millioner av animasjoner de første dagene etter utgivelsen. Deep Nostalgia™ var så populær at MyHeritage sin mobil app gikk til topp på listen i App Store, og ble den mest populære gratisappen i 22 land! Vi har også lagt til flere verktøy for å gjøre DNA-treff mer nyttige og enklere å jobbe med.

Oppkjøp

18 år etter at vi ble stiftet, MyHeritage ble kjøpt opp av Francisco Partners, som er et stort globalt investeringsselskap. Francisco Partners er helt helt på bølgelengde med vår visjon, og sammen jobber vi hardere enn noensinne for å skape en ends bedre fremtid for slektshistorie. 

MyHeritage har en ambisjon om lansere nye historiske dokumenter fra hele verden løpende. I august, kjøpte vi Filae, som er en ledende slektsforskningstjeneste i Frankrike. Våre brukere har allerede hatt tilgang til nesten en milliard eksklusive franske poster som har kommer fra dette oppkjøpet.

I 2021, hadde vårt gratis, online tilbud fortsatte full gass, det består av ukentlige Ask the Expert økter og hundrevis av Facebook Lives in multiple languages.Vi feiret en milepæl med 150 Facebook Live-økter på engelsk siden 2020!

Her er en full oppsummering av 2021 på MyHeritage: 

Januar 

Genetiske grupper har vært et av de viktigste supplementene vi har lagt til vårt DNA-test tilbud siden lanseringen. Få uker etter den første lanseringen av genetiske grupper, i januar allerede, annonserte vi betydelige forbedringer av Genetiske grupper. Vi la til en tidslinje hvor du kan følge migrasjons-mønsteret til en genetisk gruppe over tid, og få en mer detaljert seksjon for «Topp-steder», og du kan se hvor medlemmer av en genetisk gruppe har bodd i løpet av en gitt tidsperiode.

Tidslinje-animasjon for den genetiske gruppen «Mormoner i USA (Utah og Idaho) og i Canada”

Tidslinje-animasjon for den genetiske gruppen «Mormoner i USA (Utah og Idaho) og i Canada”

Det første fotoverktøyet vi ga ut i 2021 var gjenoppretting av farger. Funksjonen gjenoppretter fargene i falmede fargebilder på en vakker måte. Verktøyet fungerer spesielt godt for bilder fra 1950- til 1990-tallet som opprinnelig ble tatt i farger, men som har bleknet med årene. Hele 16,4 millioner bilder fått sine farger gjenopprettet på MyHeritage siden denne funksjonen ble lansert.

Photo Storyteller™ er en annen fulltreffer. Det er en mobil-funksjonen hvor du kan spille inn historiene bak familiebildene dine, og legge ved fortellingen til bildene ved hjelp av MyHeritage sin mobilapp. Det har blitt spilt inn 692 000 historier siden utgivelsen.

Februar 

I februar, kunne våre DNA-brukere frydet seg, da lanserte vi en ny oppdatering til Theory of Family Relativity™. Denne funksjonen gir deg forslag som kan forklare forholdet mellom deg og dine DNA-treff. Forslagene er basert på data fra hele alle slektstrær og historiske poster hos MyHeritage. 

I forkant av of President’s Day i USA, lanserte MyHeritage en innovativ annonse hvor du fikk se se Abraham Lincoln som du aldri før hadde gjort, mens han utforsker sin familiehistorie på MyHeritage. Dette var et forvarsel om at MyHeritage sine innovasjoner som er basert på kunstig intelligens, også skulle kunne bringe forfedre til live. 

I februar hadde vi også gode nyheter for Mac-brukere som også bruker Family Tree Builder Vi lanserte en ny versjon av Family Tree Builder programvaren for macOS Big Sur.

Som en del av trenden med å utvikle matching-funksjoner for DNA på MyHeritage, ga vi ut et par nye tillegg til delte DNA-treff på MyHeritage gjør det enklere å få tilgang til viktig informasjon om delte treff. Den inneholder blant annet indikasjoner på om delte DNA-treff vises i slektstrær på MyHeritage, og om det er lagt til et notat til et delt traff. Begge disse forbedringene gjorde vi på oppfordring fra brukere.

Sent i februar, annonserte vi vinnere av #LoveInFullColor Valentines Day konkurranse. Vi ba brukerne våre om å dele forbedrede, fargelagte og/eller fargelagte bryllupsbilder, og vi ble fullstendig målløse over resultatene. Se fantastiske bilder og les fascinerende historier fra hele verden

Tidenes fotoverktøy

Alt dette var bare en oppvarming for det som skulle komme i slutten av februar. Da ga vi ut Deep Nostalgia™ som tok verden med storm. Millioner av mennesker fant veien til vårt nettsted for å animere sine historiske bilder og bringe fortiden til liv. Teknologien for animering av bilder ble lisensiert av MyHeritage fra D-ID, som er et selskap som har spesialisert seg på videoopptak ved hjelp av dyp læring.

Denne funksjon for foto kan du bruke til å animere ansikt i stillbildene dine gikk umiddelbart viralt

Brukere reagerte med vantro og følelser. Mange ble helt overveldet over å se forfedre som da aldri har møtt, bevege seg, blunke og smile. Mange av bildene var over 100 år gamle. Andre ble rørt til tårer da de fikk se sine avdøde slektninger i bevegelse, etter

bare å ha hatt stillbilder for å minnes dem i mange år.

Mars

Deep Nostalgia™ fortsatte å gå viralt. Etter hvert som flere animerte bilder fra hele verden ble delt, nådde vi nye milepæler først ble 26 millioner animasjoner, så 50 millioner animerte bilder. 

Denne videoen beskriver det globale fenomenet som Deep Nostalgia™ har blitt: 

I slutten av mars, vi annonserte vi enda et supplement for å jobbe med DNA-treff på MyHeritage. Vi lanserte muligheten til å se dine DNA-treff sine genetiske grupper på siden for å gjennomgå gjennom DNA-treff.

April

I april var vi vertskap for et 24-timers genealogi webinar maraton Legacy Family Tree Webinars. Arrangementet var en brølende suksess. Du kan se opptaket når som helst hvis du har et medlemskap for å FamilyTreeWebinars.com. Der kan du også se alle årets foredrag og mengder av utmerkede webinarer.

Vi introduserte 10 nye animasjoner for Deep Nostalgia™, slik at det er mulig å animere bilder med et bredere spekter av bevegelser og følelser, for eksempel et helhjertet smil, et slengkyss, et bekreftede nikk etc.

Vi kunne også annonsere at Francisco Partners, som er et ledende globalt investeringsselskap som har spesialisert seg på å samarbeide med teknologibedrifter, hadde kjøpt MyHeritage. Det er med stor glede vi fortsetter å gjøre det vi gjør best, nemlig å gi våre brukere livsberikende og livsendrende opplevelser. 

Mai

I mai feiret vi frigjøringsdagen, og research teamet til MyHeritage fant noen fantastisk bilder fra frigjøringsdagen blant MyHeritage sine bilder i basen. og tok kontakt med dem og spurte om de ville dele bildene og historien bak dem. Og vi fargela og forbedret også noen av dem noen ved hjelp av MyHeritage sine fotoverktøy. Resultatene ble fantastiske

Da episoden hvor vennene våre fra The Friends hadde premiere, gjorde vi et dypdykk i rollebesetningens slektstrær og avdekket at Courteney Cox (Monica) og Matthew Perry (Chandler) er i slekt ! Avsløringen vakte oppsikt i mediene over hele verden.

Juni

I juni lanserte vi en ny fotofunksjon på MyHeritage. Vi introduserte Fotoreparer, som et fantastisk verktøy for fikse riper og skadede bilder. 

Fotoreparer fikser automatisk riper, rifter, hull, flekker og andre skade på historiske bilder. Med dette markerte nok et vellykket samarbeid med DeOldify, og 1,75 millioner bilder blitt reparert på MyHeritage.

Juli

I forbindelse med 4. juli fant MyHeritage sitt Research team noen spennende historiske bilder fra mer enn 150 år siden. Vi har fargelagt og forbedret dem og fikk noen fantastiske, krystallklare bilder. Det var så flotte at vi ønsket å lære historiene bak bildene.

Vi introduserte en ny stor funksjon i juli, en funksjon der du kan bekrefte eller avvise en Theory of Family Relativity™ på MyHeritage. Nå kan alle DNA-brukere gjennomgå sine teorier systematisk, og markere de som ikke lenger er relevante. Dette er også en funksjon som våre brukere at ønsker seg og etterspurt, så den ble veldig godt mottatt. 

August

I august annonserte vi enda en stor nyhet! MyHeritage hadde signert avtale om å kjøpe Filae, som er et av Frankrikes ledende tjenester for slektsforsknings. Kjøpet styrker MyHeritage sin posisjon som den ledende familiehistoriske tjenesten for personer med europeiske røtter.

Vi forbedret den mest populære visningen for slektstrær på MyHeritage med et nytt design. Det er nå enklere enn noensinne å navigere i slektstreet og å gjøre nye oppdagelser. Sammen med denne oppdateringen, introduserte vi et nytt relasjonsdiagram som gjør det enklere enn noen gang å finne forbindelsen mellom deg selv og slektningene dine.

Vi lanserte en ny modell for fargelegging til MyHeritage In Color™ . Den tar resultatet til et helt nytt nivå. Den nye modellen fungerer spesielt bra på bilder hvis du først bruker MyHeritage Fotoforbedrer.

September

I september, introduserte vi noen mindre oppdateringer til den nye slektstrevisningen som svar på tilbakemeldinger fra brukerne våre.

Vi var også vertskap Webtember på Legacy Family Tree Webinars, som tilby gratis webinarer om slektsforskning og DNA som ble holdt hver fredag i september, med 30 live og forhånds innspilte webinarer i alle. 

Oktober

I oktober, lanserte vi et nytt og forbedret nettsted for Legacy Family Tree Webinars. Det er nå raskere, enklere å navigere, det er mer mobilvennlig, og inneholder flere nye sider og funksjoner. Legacy Family Tree Webinars er en verdenspioner innen nettbasert slektsforskning, og et av MyHeritages dyrebare oppkjøp. Geoff Rasmussen er vert, og nettstedet har vist mer enn 1600 live og forhånds innspilte webinarer så langt. Her kan du møte toppeksperter innen slektsforskning, og slektsforskere på alle ferdighetsnivåer over hele verden har glede av nettstedet.

Vi kjørte også en ny oppdatering av dataene for Theory of Family Relativity™, med 19 millioner nye teorier.

November 

I november, gikk vi også på lufta med den første fasen av etiketter for DNA-treff. Det er en praktisk måte å organisere DNA-treff på MyHeritage. Med denne løsningen kan du merke DNA-treffene dine etter egendefinerte kriteriene, med 30 forskjellige farger. Hver farge kan representere en interessegruppe, slik at du kan organisere treffene og enklere gjøre fremskritt i forskningen din. 

Desember

Få uker etter at vi lanserte etiketter for DNA-treff på MyHeritage, rullet vi ut fase to ved å legge DNA-etiketter flere steder på nettstedet ditt. Du finner det nå toppen av «Gjennomgå DNA-treff» siden, og siden for delte DNA-treff og i DNA-eksport funksjonen.

MyHeritage nådde en annen helt spesiell milepæl ved avslutningen av året, Vi passerte en million årlige abonnenter! For å feire det, bestemte vi oss for å besøke vår abonnent nr. 1 million hjemme i Belgia, og snakke med henne om hennes opplevelse med MyHeritage. Vi feiret med musikk, ballonger og kake. Se videoen fra besøket her! 

Bare en dag før året var over, ble MyHeritages grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet hedret med en invitasjon til den israelske presidentens hjem i Jerusalem. President Isaac Herzog holdt sitt andre årlige bibel møte. Årets agenda var dedikert til presentasjoner holdt av Gilad og hans mor, Prof. Sara Japhet (87). Hun er Israelsk prisvinner i bibelske studier. Presidenten introduserte Jafetene for publikum, og i presentasjonene trakk en sammenheng mellom betydningen av slektstrær i bibelsk tid, og moderne tid. Gilad imponerte publikum med å demonstrere av de nyeste teknologiske verktøy MyHeritage tilbyr for å gjøre slektsforskning morsomt og spennende. Dette inspirerte presidentens gjester til å avlegge et nyttårsforsett, nemlig å utforske familiens historie i 2022.

Fantastiske historier fra brukerne våre 

Hver eneste brukers opplevelse er unik, og hver oppdagelsesreise er spesiell. I løpet av det siste året har vi fortalt noen utrolige historier fra brukere over hele verden.

Noen brukere beskrev opplevelsen sin med MyHeritage Fotoverktøy, for eksempel Doris McQueen, som lagde et helt fotoalbum til mannens 91 år gamle tante etter å ha fargelagt og forbedret familiebildene sine, eller Eliška Potužníková, som kunne identifisere en slektning i et falmet bilde takket være MyHeritage sine fotoverktøy.

Stephanie Gutsys avdekket sin mystiske biologiske bestefar. Diane Ward fant identiteten til sin biologiske mor og halvsøster som bor i USA, takket være en DNA-test som hun ga seg selv til jul for noen år siden. Debra Biagini sine DNA resultatene førte til at hun møtte sin biologiske far og dannet et sterkt bånd til han mens han var i sitt 90-ende år.

Linda Schmidt fikk en Record Match på MyHeritage. Den gjorde så hun oppdaget en detaljert redegjørelse av sin bestefar. Hun kunne lese hans erfaringer fra å tjene i den amerikanske hæren under første verdenskrig. Og en annen bruker gjorde store oppdagelser gjennom en Search Connect™. Erick Löfdahl Han ble kjent med en av forfedrenes heltemodige prestasjoner under den andre verdenskrig, og besøke heltens grav i Belgia. 

Det var mange historier som har rørt oss ekstra

Karolina Jurzky sin bestefar hadde fortalt henne at oldefaren reddet et søskenpar fra nazistene. Ved å bruke MyHeritage, klarte hun å finne og få kontakt med deres etterkommere. Historien ble nylig omtalt på CNN og fikk internasjonal oppmerksomhet. Vi er takknemlige og stolte over å ha vært en del av den. Kara Miller, ble adoptert bort da hun var to dager, hun fikk et MyHeritage DNA-treff som førte henne til begge biologiske foreldre. Da hun giftet seg, kunne både hennes biologiske far og adoptivfaren følge henne opp kirkegulvet på bryllupsdagen. Clare Reay sin mor hadde alltid trodd at hun var foreldreløs etter å ha vært konsentrasjonsleir i krigen. Hun kjente aldri sin biologiske familie. Da Clare tok en MyHeritage DNA-test, fant hun morens søstre som hadde lett etter henne i mer enn 50 år! De ble nylig gjenforent. Denne historien ble dekket av Washington Post. 

Historiske dokumenter

Her er bare en liten smakebit på av noen av de flotte dokumentsamlingene vi gar lansert i året som gikk:

Pernambuco, Brazil Births and Baptisms, 1800–1920; Marriages, 1800–1960 

France, Nord Civil Births, 1820–1915; and Nord Civil Deaths, 1820–1935

Scotland Census, 1841–1901

U.S. and Canadian Historical Newspapers

France, Church Baptisms and Civil Births; Church and Civil Marriages; Church Burials and Civil Deaths; 1872 France Census; 1906 France Census

France, 1901 Census; Census of Corrèze; 1911, Censuses of Hérault; 1836–1936, Censuses of Côtes-d’Armor, 1872–1906; Daily Burial Registers of Parisian Cemeteries; Military Enlistments and Conscripts of Nord; Military Enlistments and Conscripts of Nord; and Military Conscripts of Seine  og France, Vital Records Index; Naturalizations, 1900–1963

Og vi har oppdater følgende: 

Germany, North Rhine Westphalia, Death Index 1874–1938 

Svenske Husholdningsundersøkelser

The MyHeritage team

Gjennom hele året, så lenge COVID har tillatt det, har vi kunnet vi feire mange anledninger og arrangert frivillige aktiviteter. 

Her er bilder fra noen av våre arrangementer:

Sunnhetsuke på kontoret

Sunnhetsuke på kontoret

Back to School pop-up

Back to School pop-up

Sommerkonsert

Sommerkonsert

Vi har takket til disse ansatte som alle har feiret 10 år hos MyHeritage i år. De er alle en viktig del av MyHeritage-familien, og vi ser frem til mange flere fantastiske år sammen!

MyHeritage ansatte feirer 10 år i selskapet.

MyHeritage ansatte feirer 10 år i selskapet.

Vi ser fremover

2021 var et spennende år på MyHeritage, full av milepæler og prestasjoner. Vi vil benytte anledningen til å takke hver og en av brukerne våre for å ha vært med oss på turen. Dere har gitt oss inspirasjon hele veien, og er grunnen til at vi fortsetter å utvikle oss. 

Vi ser frem til 2022 med store forventning, det er mange spennende nyutviklinger på gang! Det blir nye utgivelser, nye funksjoner, verktøy og oppdateringer. Vi vil gi ut milliarder av historiske poster fra hele verden, slik at du kan gjøre enda mer fremgang med slektsforskningen din. Følg med!

Vi ønsker deg og familien din et sunt og godt nyttår!