Facebook Live i august 2020

Facebook Live i august 2020

Kommentarer

Det er med stor glede vi presentere planen for Facebook Live i august 2020. Vi vil arrangere mange spennende og informative økter for alle som vil øke kunnskapen sin om slektsforskning hjemme i stua, helt gratis.

Og hvis du ikke har anledning til å se sendingene direkte, kan du se dem når som helst i ettertid. Vi lagrer alle økter Facebook Live vi spiller inn i Video-delen på MyHeritage sin internasjonale Facebook side.

Program Facebook Live i august 2020

Facebook Live

Våre Facbook Live sendinger kan se på denne Facebook siden. Det er ikke nødvendig med noe forhåndsregistrering. Du besøker rett og slett siden til det klokkeslettet økten er planlagt og da finner du en direktesendte video øverst i feeden. Hvis du vil, kan stille spørsmål i kommentarfeltet og gjesten vil svare på et utvalg av spørsmålene live.

3. august, kl 20.00

Emne: Strategies for Finding Your Family in Newspapers at MyHeritage

Gjest: Lisa Louise Cooke

Beskrivelse: I aviser kan du finne dyrebare detaljer om forfedrene dine som du ikke kan finne noe annet sted. Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems vil gi noen ekspertråd om hvordan du kan finne dine egne slektninger i MyHeritage rikelige avissamling.

5. august, kl 20.00

Emne: Genealogy Q&AGjest: Daniel Horowitz

Beskrivelse: MyHeritage’s slekts ekspert Daniel Horowitz vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha om slektsforskning og familiehistorisk forskning.

10. august, kl 08.00

Emne: Australian Resources on MyHeritage

Gjest: Shauna Hicks

Beskrivelse: Forfatter og slektsforsker Shauna Hicks vil gi en oversikt over mengden av ressurser som er tilgjengelige for de med australske røtter på MyHeritage.

12. august, kl 20.00

Emne: Developing Your Own Research Plan

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Senior-slektsforsker James Tanner kommer med råd for hvordan du kan utvikle en solid forskningsplan som vil hjelpe deg å fokusere målene dine, og å gjennomføre forskningen mer effektivt.

17. august, kl 20.00

Emne: Genealogy Craft Ideas

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: En morsom og kreativ økt med slektsforsker og pedagog Thomas MacEntee. Hvordan gjøre sleksforskningen din til kunst.

19. august kl 20.00

Emne: Trace Your Immigrant Ancestors with MyHeritage

Gjest: Lisa Alzo

Beskrivelse: Den erfarne slektsforskeren og forfatteren Lisa Alzo vil vise deg hvordan du kan spore innvandrerforfedrene dine ved å bruke de omfattende innvandringsrelaterte dokument -samlinger på MyHeritage.

24. august, kl 20.00

Emne: Discover Unexpected Clues in Old Family Photos

Gjest: Lisa Lisson

Beskrivelse: Forfatter, pedagog og slektsforsker Lisa Lisson vil vise deg en ny måte å se på gamle familiebilder. Du kan avsløre ledetråder og detaljer du kanskje ikke har visst om.

26. august, kl 20.00

Emne: Paper Files and Digital Files: Ideas on Organizing Your Family History

Gjest: Joshua Taylor

Beskrivelse: Nå som du har samlet all denne informasjonen om dine forfedre, hvordan organiserer du den? Populær slektsforsker og forfatter Joshua Taylor deler sine eksperttips.

31. august, kl 20.00

Emne: DearMYRTLE’s Quick Tips for Beginning Genealogist

Gjest: Pat Richley-Erickson

Beskrivelse: Pat Richley-Erickson, forfatter av den prisbelønte slektsbloggen DearMYRTLE, vil dele noen raske tips for deg som nettopp har startet din slektsreise.

Ask the Expert

De populære «Ask The Expert-sesjonene» med Daniel Horowitz som er genealogisk ekspert hos MyHeritage, vil fortsatt finne sted på ukentlig basis. Hver torsdag kl.1900. Nedenfor finner du emner for de kommende øktene. Hvis du vi delta, klikk på lenken og fyll ut skjemaet for å registrere deg.

Torsdag 6. august, kl 19.00

Emne: Family Tree Builder: Advanced Features II

Beskrivelse: Family Tree Builder er en robust programvare. Den kan hjelpe deg med å ta din slektsforskning til nytt nivå. Her lærer du dette kraftige verktøyets mest avanserte funksjoner, og du lærere hvordan du kan bruke det til å bygge et ekstremt detaljert, og nøyaktig slektstre.

Klikk her for å registrere deg for å delta: Advanced Features II.

Torsdag 13. august, kl 1900

Emne: Open Mic: Ask Your Questions About MyHeritage

Beskrivelse: Gjør deg klar til å snakke. Daniel Horowitz åpner mikrofonen for å høre spørsmålene dine, og han svarer dem live. Send gjerne spørsmål på forhånd til webinars@myheritage.com. Klikk her for å registrere deg for å delta: Ask Your Questions About MyHeritage.

Torsdag 20. august, kl 19.00

Emne: Recording Adoptive Parents

Beskrivelse: MyHeritage lar deg indikere om foreldrene er dine biologiske foreldre eller dine adoptivforeldre. Du kan faktisk registrere begge deler. Lær hvordan du navigerer på MyHeritage for å bygge både ett biologisk- og ett adoptivslektstre. Klikk her for å registrere deg for å delt Recording Adoptive Parents.

Torsdag 27. august, kl 19.00

Emne: Pop-Quiz: MyHeritage and General Genealogy Knowledge

Beskrivelse: Hvor mye vet du om MyHeritage? Delta på Quiz og test din kunnskap om MyHeritage-funksjoner. Vær med å vinne premier. Klikk her for å registrere deg for å delta: MyHeritage and General Genealogy Knowledge.

Som alltid ser vi frem til å se deg!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen