Kanskje du kan avsløre dine forfedre ved å ta en titt på føttene dine

Kanskje du kan avsløre dine forfedre ved å ta en titt på føttene dine

Kommentarer

På skolen lærte vi om gener, arv og genetisk variasjoner. Mange av oss gjorde elevøvelser og lagde kart for hvordan forskjellig egenskap gikk i arv. Kunne du rulle tungen? Hvorfor kunne ikke alle kjenne bitter smak? Hvem hadde øreflipp eller smilehull, og vi lærte om karaktertrekk som er dominante eller recessive.

Som slektsforsker kommer ikke unna slektstrær og historiske opptegnelser. Det er de vanligste verktøyene som fører til familiens historie. Men det er sant at egne kropper lære oss om vår familiearv.

Mange eksperter vil hevde at føttene kan fortelle deg mye om en person.

Mange soneterapeuter hevder at de er i stand til å tolke mye om en persons personlighet bare fra føttene. I Imre Somogyis bok, «The Language of the Feet,» skriver han hvordan herkomst kan bestemmes bare av formen på føttene våre.

Andre menneske grupper tolker arven sin gjennom dyrekretsen, mens andre tyr til og med palmelesing for å få ledetråder om sin fortid og fremtid.

Har du funnet noen unike måter å lære mer om arven din? Gjenspeiler bildet ovenfor din forfedre? Fortell oss gjerne i kommentarene nedenfor.

Stikkord: Familiearv, føtter, arv

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen