Online-program i Januar

Kommentarer

Etter et langt og vanskelig år, vi ser frem til en lys og fruktbar 2021. Med det nye året avlegges mange nyttårs-løfter, vår favoritt er å bruke mer tid på din slektsforskning!

Vi hos MyHeritage arrangerte 195 Facebook Lives på ulike språk gjennom 2020, og koblet brukere over hele verden sammen for å dele vår lidenskap for slektsforskning og DNA. Tilbakemeldingene var fenomenale, med hundrevis av kommentarer gjennom hele året, og det ga små lysglimt i en slik mørk tid. Shelly skrev «Takk for at du gjør 2020 utholdelig med alle deres FB-livene,» Goran kommenterte “Min arv har gitt meg mange timer med glede … Jeg skulle ønske jeg kunne dele det med alle.” Du kan finne alle innspilte Facebook Live-økter i videodelen på vår offisielle Facebook-side, og mange av webinarene er tilgjengelige for gratis visning på kunnskapsbasen Vi er gleder oss til å gi deg flere informative og engasjerende online økter i løpet av de kommende månedene.

Facebook Live-program

Gå over til MyHeritage sin offisielle Facebook page og kom i gang! Vi har vært vertskap for økter fra en rekke foredragsholdere om slektshistorie og DNA. Facebook Live-økter krever ingen forhåndsregistrering, du kan bare besøke vår offisielle Facebook side når arrangementet er planlagt å starte. Du ser den direktesendte videoen øverst i feeden. Under økten kan du gjerne legge igjen spørsmål i kommentarfeltet, slik at foredragsholderen kan svare på dem live.

Nedenfor finner du de kommende Facebook Live-øktene fra MyHeritage:

  1. januar kl.19.00

Emne: Backing Up Your Family History Projects

Gjest: Dick Eastman

Beskrivelse: Erfaren slektsforsker Dick Eastman vil vise deg hvordan du sikkerhetskopierer dine slektshistoriske prosjekter for det kommende året.

  1. januar kl. 20.00

Emne: Exploring Genetic Groups on MyHeritage

Gjest: Shahar Tenenbaum

Beskrivelse: Bli med Shahar, QA Manager fra MyHeritage sitt team og få en oversikt over MyHeritages nye genetiske grupper, som fastslår din opprinnelse på tvers av 2100 + geografiske regioner.

  1. januar kl. 12.00

Emne: Genealogy Q&A

Gjest: Daniel Horowitz

Beskrivelse: Vår slektsekspert, Daniel, ønsker å høre dine slektshistorie-spørsmål! La oss få vite hva vi kan hjelpe deg med, og han svarer på dine spørsmål live.

  1. januar kl. 20.00

Emne: Locating Images of Ancestors: Putting a Face with That Name

Gjest: Andy Likins

Beskrivelse: Andy Likins er en familiehistoriker basert i Colorado Springs i Colorado. Han har jobbet med slektstreet sitt i over 35 år. Kom og hør hans slektshistorie historie, og hans suksessfulle erfaringer med MyHeritage Fotoverktøy

  1. januar kl. 08.00

Emne: My MyHeritage Discoveries

Gjest: Elisabeth Zetland

Beskrivelse: Elisabeth er medlem av MyHeritage slektsforskningsteam, og vil dele sine egne utrolige slektshistoriske oppdagelser gjort ved hjelp av MyHeritage.

  1. januar kl. 20.00

Emne: What’s In YOUR Genealogy Research Toolbox?

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Lær om nye kilder til slektsforskningen fra slektsforsker og pedagog Thomas MacEntee.

  1. januar kl.19.00

Emne: Using MyHeritage Tools to Jumpstart your Genealogical Research

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Veteran slektsforsker James Tanner vil gi råd om å kick starte forskning ved hjelp av MyHeritage verktøy som du kanskje ikke vet om.

Vi håper å se deg der!

Stikkord: Facebook Livesonline eventsonline programwebinars

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen