Online program i mars 2021

Online program i mars 2021

Denne måneden markerer vi årsdagen for vår første gratis online Facebook Live og Ask the Expert økt! Vi ville aller helst vært foruten de omstendighetene som inspirerte oss til å starte med disse øktene, men vi er takknemlige for å kunne gi så mye gratis innhold og holde slektssamfunnet sammen i dette utfordrende året.

Vi kjører på med mange fantastiske økter denne måneden også!

Våre webinarer er med toppeksperter i slektsforskning, familiehistorie og DNA. De snakker om et bredt spekter av nyttige og relevante emner, og de er gratis. Takket være facebook live-formatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Selv om du ikke kan se live-arrangementene, kan du fortsatt nyte alle innspilte FB Live-økter i video delen på MyHeritage Facebook side.

Facebook Live Sessions

Det er ikke nødvendig med noe forhåndsregistering for disse øktene: du kan bli med dem rett fra vår offisielle Facebook side. Bare besøk siden når økten er planlagt å starte, og du finner sendingen øverst i feeden. Du vil kunne stille spørsmål i kommentarene, og gjesten vår vil svare på noen av dem live.

  1. mars, kl 15.00

Tema: Following Genealogy Clues to Learn Great-Grandma’s Story

Gjest: Lisa Alzo

Beskrivelse: Slektsforsker og forfatterLisa Alzo tar oss med på sin reise for å lære mer om livet til hennes slovakiske forfedre.

  1. mars, kl 20.00

Tema: Using the Gossip Columns in Newspapers to Document Your Ancestors

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Lær hvordan du finner de saftigste detaljene om dine forfedre ved hjelp av sladrespaltene i aviser. Vår gjest Melissa Barker, som er offentlig historiker og arkivsjef, guider deg.

  1. mars, kl 19.00

Topic: Diving into My Irish Heritage

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Bli med genealogist James Tanner for en spesiell St. Patrick’s Day økt med forskning på irsk familiearv.

  1. mars, kl 19.00

Tema: Destination DNA: How a Woman Chose Her Travel Itinerary

Gjest: Rachel Decoste

Beskrivelse: Bli med historisk ekspert og forfatter Rachel Decoste. Hun er ekspert på de svartes historie forteller om sin elleville tur til 5 afrikanske land, guidet av resultatene av en DNA-test.

  1. mars, kl 19.00

Tema: Recording Family Stories

Gjest: Rhonda Lauritzen

Beskrivelse: Rhonda Lauritzen er profesjonell biograf og ekspert på å bevare familiehistorie. Hun vil dele sine tips og råd for å spille inn historiene i familien din på en måte som er engasjerende, minneverdig, og vil ta vare på din familiearv for fremtidige generasjoner.

  1. mars, kl 18.00

Tema: Strategies for Finding Your Family in Newspapers at Gjest: Lisa Louise Cooke

Beskrivelse: Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems vil dele tips og beste praksis for å hjelpe deg med å finne familie i MyHeritages avissamlinger.

  1. mars, kl 14.00

Tema: Are You Related to Royalty?

Gjest: Caroline Gurney

Beskrivelse: Historieforsker Caroline Gurney vil vise deg hvordan du kan finne ut om du stammer fra en kongelig familie.

Vi ser frem til å «se» deg!